Τελευταία Νέα
Φεβ 13

Σύσταση για την αποφυγή παραπλάνησης των υποψήφιων επενδυτών

Eνημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους πολίτες, ότι το επόμενο χρονικό διάστημα θα ενεργοποιηθούν μια σειρά δράσεων ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας και των επιχειρήσεων είτε ως β’ κύκλοι των δράσεων της προηγούμενης χρονιάς είτε ως νέες δράσεις, για τις οποίες θα προηγηθούν οι σχετικές προδημοσιεύσεις στους δικτυακούς τόπους www.espa.gr και www.antagonistikotita.gr.

Ωστόσο, την τρέχουσα χρονική περίοδο δεν υπάρχει κάποια ανοικτή δράση του ΕΠΑνΕΚ (ΕΣΠΑ 2014-2020), για την οποία μπορούν να υποβληθούν αιτήσεις. Συστήνουμε στους ενδιαφερόμενους, να αποφεύγουν κάθε επαφή ή συναλλαγή, με επιτήδειους που φέρονται ως εκπρόσωποι συνεργαζόμενων εταιρειών του Υπουργείου και οι οποίοι ζητούν προκαταβολικά, χρηματικά ποσά για υποβολή αιτήσεων σε δράσεις. Επιπροσθέτως, προτείνουμε να καταγγέλλουν τις συγκεκριμένες πιθανές ενέργειες εξαπάτησης στις αρμόδιες αρχές.

Για όλες τις πληροφορίες σχετικά με τα αναμενόμενα προγράμματα για επιχειρήσεις μπορείτε να επισκέπτεστε το Γραφείο Πληροφόρησης της ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ, καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 8:00 π.μ. έως τις 5:00 μ.μ., ενώ μπορείτε επίσης να επικοινωνείτε τηλεφωνικά στο 801 11 36300, έως τις 7:00 μ.μ.