Τελευταία Νέα
Μάι 15

Η Elevate Greece AE παρουσιάζει απολογισμό 2022 -προγραμματισμό 2023 αύριο, Τρίτη στις 11:30 π.μ. στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Γουλανδρή – Φυσικής Ιστορίας (Κηφισιά)

Τον απολογισμό της για το 2022 και τον προγραμματισμό της για το 2023 παρουσιάζει η Elevate Greece AE σε εκδήλωση αύριο, Τρίτη 16 Μαΐου 2023 και ώρα 11:30 π.μ. στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Γουλανδρή – Φυσικής Ιστορίας στηνΚηφισιά.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Χρίστος Δήμας, ο Γενικός Γραμματέας Έρευνας & Καινοτομίας, κ. Αθανάσιος Κυριαζής, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Elevate Greece AE, κ. Μιχάλης Δρίτσας και η Εντεταλμένη Σύμβουλος της Elevate Greece AE, κα Έλλη Διακαναστάση.

Ακολούθως,  τρεις εκπρόσωποι από startups και spinoff θα παρουσιάσουν εν συντομία τη δική τους διαδρομή στο χώρο των νεοφυών επιχειρήσεων και των τεχνοβλαστών και την εμπειρία τους από το Elevate Greece. Πρόκειται για τους κ.κ. ΔημήτρηΚώττα (CEO, Lambda Automata, Defense and Space Manufacturing), Φώτη Τέκο (CEO, FoodOxys, Ανάλυση ποιότητας προϊόντων αγροδιατροφήςΤεχνοβλαστός Παν. Θεσσαλίας) καιΑνδρέα Πετρόπουλο, CEO Convert Group, Data &Analytics Market Intelligence).

Θα ακολουθήσει συζήτηση με εκπροσώπους νεοφυών επιχειρήσεων (startups).

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί μέσω livestreaming