Τελευταία Νέα
Μαρ 15

Επίσκεψη του Υπουργού Ανάπτυξης στην Ιχθυαγορά της Βαρβακείου Κώστας Σκρέκας: «Όλη η Βαρβάκειος είναι ένα Καλάθι της Σαρακοστής – Προσιτές τιμές για κάθε νοικοκυριό»

«Στόχος όλων μας είναι οι προσιτές τιμές για κάθε νοικοκυριό», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας κατά την επίσκεψή του στην Ιχθυαγορά της Βαρβακείου, σήμερα Παρασκευή 15 Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα του Καταναλωτή και δύο ημέρες πριν από την έναρξη της Σαρακοστής.

 

Ο κ. Σκρέκας συνοδευόταν από τον πρόεδρο της Ιχθυαγοράς, Βασίλη Σίμο. Περιηγήθηκε στους πάγκους με τα θαλασσινά προϊόντα και ενημερώθηκε για την πορεία των τιμών και των πωλήσεων. Συνομίλησε με εμπόρους, εργαζόμενους, αλλά και με καταναλωτές. Κοινή διαπίστωση όλων ήταν ότι οι τιμές είναι μεσοσταθμικά ανταγωνιστικότερες σε σχέση με πέρυσι.

 

Ο Υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Όλη η αγορά τής Βαρβακείου είναι ένα Καλάθι της Σαρακοστής. Στόχος μας είναι να υπάρχουν προσιτές τιμές για όλους. Παρατηρείται μια μεσοσταθμική μείωση των τιμών σε σχέση με πέρυσι. Η προσπάθεια της κυβέρνησης να αποκλιμακωθεί ο πληθωρισμός, να πέσουν οι τιμές και να βοηθήσουμε τα νοικοκυριά συνεχίζεται. Δεν θα σταματήσουμε τους ελέγχους για την αθέμιτη κερδοφορία, ενώ τα διαρθρωτικά μέτρα που έχουμε λάβει έχουν ήδη αρχίσει να αποδίδουν καρπούς».

 

 

Τηλ. Επικοινωνίας: 2103332974

Email επικοινωνίας: press@mnec.gr