Τελευταία Νέα
Νοέ 16

Απάντηση του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη στον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Ευκλείδη Τσακαλώτο στην Ολομέλεια της Βουλής

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τη διάρκεια της συζήτησης επί του Νομοσχεδίου για την Ενσωμάτωση της Οδηγίας (Ε.Ε.) για την προσβασιμότητα προϊόντων και υπηρεσιών για τα Άτομα με Αναπηρίες,αντιπαρατέθηκε με τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Ευκλείδη Τσακαλώτοεπισημαίνοντας τα εξής:

«Πρώτα από όλα με ρωτήσατε αν σας θεωρώ πράκτορες των Τούρκων. Όχι, είναι η απάντηση. Δεν θεωρώ πράκτορα των Τούρκων κανένανσυνάδελφό μου στο Κοινοβούλιο και κανένανπολιτικό μου αντίπαλο.

Ακούστε, όμως, πώς έγινε η συζήτηση. Ο συνάδελφός σας, και δικός μου, εν των Κοινοβουλίωο κύριος Σπίρτζης στην προσπάθειά του να συνδέσει τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη με τις ενδεχόμενες, κατ’ αυτόν,  υποκλοπές είπε: αυτό πιστεύει όλος ο κόσμος. Και θεώρησε το αυτό πιστεύει όλος ο κόσμος επαρκή απόδειξη για το ότι είναι πραγματικότητα. Και του απήντησα: και όλος ο κόσμος πιστεύει ότι Τσίπρας είναι πράκτορας των Τούρκων. Σημαίνει ότι αυτό είναι απόδειξη; Είναι τόσο απλό. Τη διάκριση πιστεύω την καταλαβαίνετε. Εάν, δηλαδή, στον πολιτικό μας διάλογο εισάγουμε ως τεκμήριο απόδειξης το τι λέει ο κόσμος δεν θα βγάλουμε άκρη.

Ως προς το τοξικό κλίμα το οποίο αναφέρατε, το τοξικό κλίμα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, ο ίδιος τοξικός καθ’ ολοκληρίαν δυστυχώς. Απόδειξη, κλείσατε εσείς, ένας ευπρεπής άνθρωπος, την ομιλία σας λέγοντας: η Κυβέρνηση πρέπει να πέσει. Η Κυβέρνηση, κύριε Τσακαλώτε, είναι εκλεγμένη Κυβέρνηση με 4ετή θητεία. Το πότε θα λήξει η θητεία της το ορίζει το Σύνταγμα και ποια Κυβέρνηση θα ακολουθήσει,θα το πει ο ελληνικός λαός και όχι εσείς.

Το ότι δεν αρέσει σε εσάς αυτή η Κυβέρνηση δεν σημαίνει καθόλου ότι η Κυβέρνηση πρέπει να πέσει ή ότι πάσχει από κάποιο έλλειμμα πολιτικής νομιμοποίησης.

Τρίτον, αγαπητέ κύριε συνάδελφε, γιατί δεν είναι εδώ η κυρία Φωτίου σήμερα; Η κυρία Φωτίου ήταν στην Κυβέρνησή σας υπεύθυνη για τα ΑμεΑ. Σήμερα εσείς που ήρθατε ως επικεφαλής των 53και η κυρία Φωτίου είναι εκ των 53 και η οποία χθες είπε ενώπιον του ελληνικού λαού ότι ο λόγος που οι ολιγάρχες, τα μεγάλα συμφέροντα χτυπούν την Κυβέρνηση με τα σκάνδαλα είναι γιατί δεν είναι ευχαριστημένοι από την μοιρασιά του Ταμείου Ανάκαμψης και του ΕΣΠΑ.

Γιατί δεν ήρθε σήμερα να εξηγήσει τη θέση της; Γιατί την κρύψατε; Στο νομοσχέδιο για την ενσωμάτωση της προσβασιμότητας για τα ΑμεΑ λείπει η αρμόδια Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ για τα ΑμεΑ;

Προφανώς άνωθεν εντολή, κύριε Τσακαλώτε, κρύψτε την μη φαίνεται η πραγματικότητα. Δόξα τω Θεώ από Κοινοβούλιο ξέρουμε. Βέβαια,προσπαθήσατε να τη σώσετε αλλά δεν μπορέσατε γιατί και εσείς περίπου το ίδιο είπατε. Είπατε τελικά ότι η μοιρασιά δεν ευχαρίστησε κάποιους και αυτοί οι κάποιοι σας χτυπάνε. Άρα, grosso modo το ίδιο είπατε και εσείς όπως και η κυρία Φωτίου.

Και το τοξικό κλίμα για να το τελειώσουμε, όταν μιλάτε για κρίση δημοκρατίας εσείς, ο ευπρεπής Τσακαλώτος, μπορείτε σας παρακαλώ πολύ να πάρετε το λόγο και να μου πείτε ποια είναι η κρίση δημοκρατίας που έχει η Ελλάδα σήμερα; Ποια είναι; Δεν λειτουργούν οι θεσμοί; Το Κοινοβούλιο; Πάσχει η Κυβέρνηση από κάποιο έλλειμμα πολιτικής νομιμοποίησης; Δεν είμαστε νόμιμα εκλεγμένη Κυβέρνηση; Ποια είναι η κρίση δημοκρατίας;

Αν μου πείτε ότι η κρίση δημοκρατίας είναι η λίστα υποκλοπών που δημοσίευσε ο κύριος Βαξεβάνης, τότε υιοθετείτε το τι λέει το καφενείο. Γιατί απόδειξη μέχρι σήμερα περί συνδέσεως του Κυριάκου Μητσοτάκη με τις λίστες που δημοσιεύει ο ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή ο Βαξεβάνης, ακόμα δεν έχει παρουσιαστεί. Και όχι μόνο δεν έχει παρουσιαστεί αυτό αλλά γίνεται και ακόμα χειρότερο.

Και θα σας το πω τώρα και λίγο επί προσωπικού αφού μου μιλάτε για τοξικότητα. Βγήκε ο κύριος Μαντζουράνης και είπε ότι δεν υπάρχουναποδεικτικά στοιχεία και ότι είναι αδύνατον να ανακτηθούν, αλλά υπάρχουν, λέει, δύο τρεις που είναι πρόθυμοι να καταθέσουν εάν πάρουν τον χαρακτηρισμό του μάρτυρα δημοσίου συμφέροντος.

Πρώτα από όλα δεν ήξερα ότι τέτοιου είδους προτάσεις και χαρακτηρισμούς δίνει ένας δικηγόρος, έστω και ένας δικηγόρος του κυρίου Βαξεβάνη και του ΣΥΡΙΖΑ. Πίστευα ότι σε ένα ευνομούμενο κράτος την απόφαση του ποιος θα γίνει μάρτυρας δημοσίου συμφέροντος ή όχι τον έχουν ακόμα οι εισαγγελικές αρχές. Εκτός αν ο κύριος Βαξεβάνης και ο κύριος Μαντζουράνης έχουν γίνει κάτι σε εθνικούς εισαγγελείς.

Οφείλω, όμως, να σας ρωτήσω και το εξής τώρα, κύριε Τσακαλώτε. Δεν μου λέτε, εσείς οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ψηφίσατε εδώ και βάλατε δέκα κάλπες και στείλατε δέκα πολιτικούς αντιπάλους σας στην Προκαταρκτική Επιτροπή και μετά στην δικαιοσύνη, με βάση τότε τους τρεις και στη συνέχεια τους δύο κουκουλοφόρους μάρτυρες δημοσίου συμφέροντος, μάθατε ποτέ ότι και οι δέκα αθωωθήκαμε; Το ξέρετε;

Ξέρετε ότι ο τελευταίος και ο μόνος που θα πήγαινε να του ασκηθεί δίωξη, ο Ανδρέας Λοβέρδος, αθωώθηκε με πανηγυρικό ομόφωνο βούλευμα 10-0; Ότι δεν  υπήρχε ούτε ένα αποδεικτικό στοιχείο για αυτά για τα οποία μας κατηγορούσαν οι κουκουλοφόροι μάρτυρες δημοσίου συμφέροντος;

Ζητήσατε εσείς του ΣΥΡΙΖΑ να φύγει η κουκούλα τους τώρα; Τώρα που απεδείχθη ότι έλεγαν ψέματα και ότι δεν υπήρχε το παραμικρό στοιχείο για κανέναν από εμάς τους δέκα, εσείς ζητήσατε ως ΣΥΡΙΖΑ, που είστε υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της δικαιοσύνης, της δημοκρατίας, ζητήσατε να αρθεί η κουκούλα τους για να δούμε ποιοι είναι αυτοί που μας κατηγόρησαν ψεύτικα;

Όχι μόνο δεν το ζητήσατε, όχι μόνο εξακολουθείτε να μας κατηγορείτε για τη Novartis ενώ έχουμε αθωωθεί πανηγυρικά και οι δέκα με διάφορες ειρωνείες τύπου αδιευκρίνιστα ποσά και άλλα απλώς για να κάνετε φασαρία στα social media, αλλά ακούστε και το ακόμα χειρότερο, κύριε Τσακαλώτε. Πάτε να στήσετε Novartis νούμερο 2. Αφού οι πρώτοι κουκουλοφόροι μάρτυρες την γλίτωσαν, πουλάτε στους 2-3 που λέει ο Μαντζουράνης, να την γλιτώσετε και εσείς: ελάτε και εσείς να πείτε ψέματα.

Αυτό εσείς δεν το λέτε τοξικό, που κάνετε; Τι το λέτε; Ευπρεπές; Το λέτε δημοκρατικό; Το λέτε πολιτισμένο δημοκρατικό διάλογο; Ή το λέτε λάσπη, συκοφαντία, ψέμα και συνωμοσία για άλλη μία φορά; Γιατί εγώ λέω το δεύτερο.

Και για να το κλείσω. Θέλω να είμαι ειλικρινής για να ξέρετε το ύφος μου και να μην μου κάνετε συνεχώς παρατηρήσεις. Εγώ θαυμάζω τον Γκάντι πάρα πολύ αλλά δεν μπορώ να τον μιμηθώ, δεν είμαι Γκάντι. Εμένα το ύφος μου πάντα προσαρμόζεται στο ύφος του πολιτικού μου αντιπάλου.

Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέξει την τοξικότητα και τη λάσπη και τη συκοφαντία, μην περιμένετε να σας αντιμετωπίσω με το «σεις και με το σας».  Αυτό ξεχάστε το. Εάν θέλετε εσείς να κάνετε χτυπήματα, θα είστε έτοιμοι και να δέχεστε χτυπήματα.

Εγώ προτιμώ, πράγματι, να έχουμε πολιτισμένο διάλογο με επιχειρήματα, το προτιμώ πραγματικά. Σε αυτή την περίπτωση ούτε κρίση δημοκρατίας υπάρχει, όπως είπατε, αλλά μία νόμιμα εκλεγμένη Κυβέρνηση. Ούτε καμία Κυβέρνηση πρέπει να πέσει αλλά θα έρθουν οι εκλογές, ως ορίζει το Σύνταγμα και ο ελληνικός λαός θα αποφασίσει. Ούτε θα υιοθετεί το κόμμα σας τη λάσπη του Βαξεβάνη ή του οποιουδήποτε άλλου επειδή έτσι πιστεύει ο κόσμος, όπως το είπε ο κύριος Σπίρτζης.

Για να κλείσω με τον κύριο Σπίρτζη, είναι το δεύτερο ημίχρονο του κυρίου Σπίρτζη αυτό. Ήμουν σε μία άλλη εκπομπή πριν από δύο εβδομάδες και έλεγε ότι ο Θεοδωρικάκος κρύβει τη λίστα εκείνων που βιάζανε το 12χρονο κορίτσι στον Κολωνό γιατί πρόκειται περί στελεχών της Νέας Δημοκρατίας. Αυτά έλεγε στον αέρα και στις ανακοινώσεις του. Και όταν βγήκαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ των 12,απεσύρθησαν και τα tweets  του κυρίου Σπίρτζη και όλη η χυδαιότητα στο διαδίκτυο, το θυμάστε φαντάζομαι όλοι το #ΝΔπαιδοβιαστές. Άρα, όταν μιλάτε εσείς για τοξικότητα που είστε η τοξικότητα προσωποποιημένη σε κόμμα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικός προς εμένα.

Τώρα, αν θέλετε να μην υπάρχει τοξικότητα θα αποσύρετε τα περί κρίσεως δημοκρατίας και τα υπόλοιπα που είπατε και θα κάνουμε πολιτισμένο δημοκρατικό διάλογο όπως θα κάνω σε λίγο που θα μιλήσω για τον πληθωρισμό και για το καλάθι του νοικοκυριού.

Και για να σας δώσω και λίγο άσκηση για να ασχοληθείτε και εσείς ως οικονομολόγος. Λοιπόν, ακούστε κάτι, επειδή ανησυχείτε για την οικονομία, τις επιχειρήσεις και την ανθεκτικότητα. Μας είπατε για την ανθεκτικότητα ότι πρέπει να μας μπει και πρόστιμο αν δεν την λέμε.

Υπουργός Τσακαλώτος, Πρωθυπουργός Τσίπρας:2015 ανάπτυξη μείον 0,2%.  2016 μείον 0,5%. 2017 συν 1,1%. 2018 συν 1,7%. Και 2019 ας το κόψουμε μισό-μισό γιατί ήσασταν έξι μήνες εσείς, έξι μήνες εμείς συν 1,9%. Αν αθροίσετε τα πέντε χρόνια, να σας χαρίσω και όλο το ’19 που ήσασταν Υπουργός εσείς, ο ένας χρόνος, το 2022, σας ρίχνουμε doublescore.

Αφήστε λοιπόν τους ειδικούς που έχουν καταφέρει στην ανάπτυξη double score σε έναν χρόνο από όσο εσείς σε πέντε, να ανησυχούν και να ξέρουν καλύτερα για το πως αντέχουν οι επιχειρήσεις, πως προσελκύονται επενδύσεις, πώς πέφτει η ανεργία. Και μην ανησυχείτε καθόλου για την ανθεκτικότητά τους. Ένα απλό google search να κάνετε στο ΓΕΜΗ θα βλέπατε ότι και το 2022 είναι εξαιρετικά περισσότερες οι επιχειρήσεις που άνοιξαν και που ανοίγουν από τις επιχειρήσεις που έκλεισαν.

Άρα, όχι μόνο αντέχουν οι επιχειρήσεις αλλάαυξάνονται και πληθύνονται σε μια οικονομία που το 2022 από ότι φαίνεται μπορούμε πια να το πούμε, τα στοιχεία μέχρι το Νοέμβριο το έχουν ήδη πιστοποιήσει, πετυχαίνει φέτος ρεκόρ επενδύσεων όλων των εποχών. Μόνο φέτος έχουμε περισσότερες επενδύσεις από όλη σας τη θητεία.Δεύτερον, ρεκόρ εξαγωγών. Μόνο φέτος έχουμε περισσότερες εξαγωγές από όλη σας τη θητεία. Τρίτον, ρεκόρ τουριστικών εισπράξεων. Η πρώτη και μοναδική χώρα στην Ευρώπη που θα έχει περισσότερες τουριστικές εισπράξεις από ότι το 2019.

Αφήστε λοιπόν εμάς να ανησυχούμε γιατί τη δουλειά όπως απεδείχθη στην πράξη δεν την ξέρετε και πολύ καλά».

«Κρατάω τη φράση σας κρίση της δημοκρατίας είναι και όταν κλείνεις τα μάτια σου και αφήνουν πράγματα να περνούν. Τη φράση του κυρίου Παύλου Πολάκη πρέπει να κλείσουμε ένα δυο πολιτικούς μας αντιπάλους στη φυλακή για να κερδίσουμε τις εκλογές που είπε στο συνέδριό σας, την ακούσατε κύριε Τσακαλώτε;

Και αν την ακούσατε, αν έχετε το θάρρος πάρτε το λόγο μετά και πείτε μου εσείς τι κάνατε όταν ένας συνάδελφός σας είπε σε κομματικό σας όργανο πρέπει να κλείσουμε έναν-δυο αντιπάλους μας στη φυλακή για να κερδίσουμε τις εκλογές.

Και αν δεν κάνατε τίποτα για αυτό και εμένα με ψάχνανε 4,5 χρόνια μέχρι να αθωωθώ και τον Λοβέρδο 5, δεν έχετε και εσείς ευθύνη που το δεχτήκατε και που το αφήσατε να γίνει;  Δεν είστε μέρος αυτής της απειλής της δημοκρατίας από τον οποίο μας γλίτωσε ο ελληνικός στις 7 Ιουλίου του 2019; Εγώ περιμένω να δω αν θα πάρετε το λόγο να καταδικάσετε αυτή τη φράση του Πολάκη αφού έχει ευθύνη όποιος τα βλέπει και δεν αντιδρά.

Αλλά θα μου επιτρέψετε και δυο πράγματα ακόμα.  Είστε πολύ πονηρός. Σας μιλάω για την ανάπτυξη και την οικονομία και τι είπατε;  2013, 2014 η μείωση 25% κλπ. κλπ. Μπα;  Για ξαναδείτε τα στοιχεία σας τώρα να κάνουμε δεύτερο ημίχρονο.  2013, 2014 κύριε Τσακαλώτε ήταν η μείωση 25%;  Ή 2010, 2011, 2012;

Να πάμε λίγο στο πρώτο μνημόνιο λοιπόν όταν έγινε πράγματι μείωση του 25%.  Στο πρώτο μνημόνιο 2010, 2011, 2012 έγινε η μείωση 25%.

Για πείτε μου λίγο, κύριε Τσακαλώτε, να σας πω μερικά ονόματα εγώ για να συνεννοηθούμε. Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, την ξέρετε;  Ήταν  Υπουργός Υγείας αυτή την περίοδο. Γιάννης Ραγκούσης σας λέει τίποτα;  Ήταν γραμματέας του ΠΑΣΟΚ και στη συνέχεια Υπουργός Εσωτερικών. Παναγιώτης Κουρουμπλής, Θεοδώρα Τζάκρη, Θάνος Μωραΐτης, η μισή κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου είναι στην κοινοβουλευτικής σας ομάδα.

Με συγχωρείτε, αν ευθύνονται περισσότερο αυτοί που δεν ήταν στην εξουσία τότε όπως εμείς, δεν ευθύνονται αυτοί που κυβερνούσαν τότε, δηλαδή εσείς;  . Όλη η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου, ο πυρήνας της, είναι σήμερα στο ΣΥΡΙΖΑ από τον κύριο Κοτσακά, από την κυρία Τζάκρη, τον κύριο Μωραΐτη, όλους.

Με συγχωρείτε, η κυρία Λούκα Κατσέλη.  Στο δικό μου χαρτοφυλάκιο ήταν η κυρία Λούκα Κατσέλη. Πού είναι η κυρία Λούκα Κατσέλη, δεν είναι στονΣΥΡΙΖΑ;  

Δηλαδή έχω εγώ ευθύνη που επί Λούκας Κατσέλη έπεσε το ΑΕΠ 25% και δεν έχει η Λούκα Κατσέλη που είναι στο ΣΥΡΙΖΑ;

Πολύ έξυπνα το πήγατε 2013-2014 για να κρύψετε ποια πραγματικότητα, κύριε Τσακαλώτε;  Ποια πραγματικότητα πήγατε να κρύψετε;  Το 2009 δεν υπήρχε μείωση του ΑΕΠ, κάνετε λάθος, υπήρχε ανάπτυξη. Δεν υπήρχε μείωση το 2009, το 2010 έγινε η μείωση.

Πάλι είπατε τη μισή αλήθεια γιατί το 2014 η Ελλάδα έστω και αμυδρά πέρασε σε ανάπτυξη. Και μάλιστα βγήκε και στις αγορές και με αρκετά χαμηλά επιτόκια.  Και αυτό δεν το είπατε και αυτό το ξεχάσατε. Γιατί τι κάνατε; Αθροίσατε το 2010, 2011, 2012, 2013 που σας συνέφερε που ήταν όλοι οι δικοί σας όπως είπα προηγουμένως και κρύψατε το γεγονός ότι λίγο πριν ρίξετε την κυβέρνηση Σαμαρά μαζί με τη Χρυσή Αυγή, η ελληνική οικονομία είχε στρίψει ήδη σε ανάπτυξη.

Αλλά δεν μας είπατε πως κατορθώσατε και παραλάβατε την Ελλάδα το 2014 με συν 1% και την πήγατε κατευθείαν στο μείον 0,5, μείον 0,8. Γιατί για αυτό σας κατηγορώ. Ότι προσπαθείτε με ωραίο ύφος, σπουδαγμένος άνθρωπος είστε, ευγενής άνθρωπος είστε, καλής καταγωγής άνθρωπος είστε, εγώ πρέπει να το ξεκαθαρίσω και από τη Βουλή τον παππού σας τον Θρασύβουλο Τσακαλώτο τον αείμνηστο στρατηγό τον σέβομαι, τον υπολήπτομαι, τον θεωρώ μεγάλο ήρωα του ελληνικού έθνους, νικητής των Δεκεμβριανών, ο βασικός άνθρωπος χάριν στον οποίο σώθηκε η Ελλάδα από τον κομμουνισμό και θα τον τιμώ για πάντα για αυτό. Το δε δίτομο έργο του «40 χρόνια στρατιώτης» το έχω διαβάσει 15 φορές στη ζωή μου, το συστήνω σε εσάς και σε όλους τους συναδέλφους να το διαβάσετε. Μεγάλο πράγμα να είσαι εγγονός του Θρασύβουλου Τσακαλώτου και το λέω ειλικρινά.

Κλείνοντας, όλα όσα είπατε για τις ενστάσεις σας για το πως κυβερνούμε την Ελλάδα με συγχωρείτε δεν είναι κρίση δημοκρατίας, κάνετε λάθος. Εσείς μπορεί να διαφωνείτε με τον εκλογικό μας νόμο στους δήμους, να διαφωνείτε με το πως περνάμε τα νομοσχέδια, να διαφωνείτε με ό,τι θέλετε, δικαίωμά σας είναι, δημοκρατία έχουμε.

Το αν το κάνουμε σωστά ή λάθος δεν θα το αποφασίσετε εσείς, θα το αποφασίσει το μεγάλο αφεντικό που είναι ο ελληνικός λαός. Πότε;  Στις εκλογές.

Και επειδή με προκαλέσατε να πάω σε μια λαϊκή, δεν είστε μάλλον συχνός θαμώνας όπως εγώ των social media γιατί θα είχατε δει ότι έχω πάει σε περίπου 30 λαϊκές ήδη.

Αλλά θα κάνω κάτι ακόμα καλύτερο τώρα και αν θέλετε πάμε μαζί, με όλα τα κανάλια, να περπατήσουμε οι δυο μας σε μια λαϊκή. Εγώ ο Υπουργός Ανάπτυξης Γεωργιάδης του 6% συν και ο Τσακαλώτος του 0,8%. Θέλετε να το κάνουμε;  Εγώ σας προκαλώ, με την κάμερα ανοιχτή να δείτε τι πραγματικά λέει ο κόσμος.  

Ακούστε λοιπόν, κύριε Τσακαλώτε, επειδή εγώ γυρνάω και στις λαϊκές και στα σούπερ μάρκετ και στα μαγαζιά, δόξα τω Θεώ δεν είμαι και τόσο του σαλονιού, έχω κουβαλήσει βιβλία στη ζωή μου, έχω πουλήσει βιβλία, έχω στήσει πάγκους. Εσείς ήσασταν τυχερός, δεν χρειάστηκε να κάνετε τίποτα από αυτά στη ζωή σας. Για αυτό δεν σας κατηγορώ, ήταν η μοίρα. Εγώ τα έχω κάνει όλα. Πάμε μαζί σε μια λαϊκή.  Να δούμε τι λέει ο κόσμος στα αλήθεια.  

Και κλείνω,  με δυο πίνακες με τα περίπου 186 προϊόντα που έχουν μειωθεί σε σύνολο 800 στο «καλάθι του νοικοκυριού» από εβδομάδα σε εβδομάδα. Όσοι εσείς με κατηγορείτε για σόου, όσο με κατηγορείτε για το ύφος μου, όσο με κατηγορείτε για όσα με κατηγορείτε εγώ θα φέρνω μειώσεις 22% στα προϊόντα από εβδομάδα σε εβδομάδα. Για να δω λοιπόν εσείς πως θα τα καταφέρνατε καλύτερα αφού είστε τόσο ικανοί;».

Ολόκληρη η αντιπαράθεση στο ακόλουθο link:

https://www.youtube.com/watch?v=2UlnfVppJQQ