Τελευταία Νέα
Οκτ 26

Συνάντηση Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης με εκπροσώπους του Υπουργείου Εμπορίου των Η.Π.Α και της επιχειρηματικής αποστολής TradeWinds

Με εκπροσώπους της αμερικανικής επιχειρηματικής αποστολής TradeWinds πραγματοποίησε συνάντηση ο Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Παπαδημητρίου, την Τρίτη 24 Οκτωβρίου.

Ο Υπουργός Οικονομίας κατά τη συνάντηση είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους εκπροσώπους της επιχειρηματικής αποστολής την κατάσταση στους τομείς ενδιαφέροντός τους στην Ελλάδα. Επίσης, περιέγραψε το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται η ελληνική οικονομία και απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με το πρόσφατο ταξίδι του στις ΗΠΑ, όπου συνόδευσε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στην επίσκεψή του στον Λευκό Οίκο.

Στην συνάντηση συμμετείχαν από την πλευρά του Υπουργείου Εμπορίου των ΗΠΑ ο κ. DanielGaines και από την πλευρά της Πρεσβείας των ΗΠΑ ο εμπορικός ακόλουθος κ. KeithSilver, καθώς και οι κυρίες Μαρία Γεωργούση και Ειρήνη Καραγιάννη.

Οι εκπρόσωποι της επιχειρηματικής αποστολής που συναντήθηκαν με τον κ. Παπαδημητρίου, προέρχονταν από τις εταιρείες: KanawhaScales & Systems, CapstoneTurbineCorporation, HydroInstrumentsInc, StratusPublicRelations, JagidManagement, MaxInteramericasInc, BrockBeauty, PhelpsIndustrialProductsLLC, MathewMarine, MatthewMarine καιChadRemp, WheelingTruckCenterInc.

Την Δευτέρα 23 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση των εκπροσώπων της TradeWinds με εκπροσώπους του EnterpriseGreece, στην οποία συμμετείχε ο Αμερικανός Πρέσβης κ. Geoffrey Pyatt, ο Διευθύνων Σύμβουλος του EnterpriseGreece κ. Ηλίας Αθανασίου και ο Πρόεδρος της ΔΕΘ – Helexpo κ. Τάσος Τζήκας.

Από το Γραφείο Τύπου