Τελευταία Νέα
Αυγ 01

Συνάντηση Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βόρειας Ελλάδας, Γιώργο Κωνσταντόπουλο

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, συναντήθηκε σήμερα, Πέμπτη 1η
Αυγούστου, με τον Πρόεδρο του
Συνδέσμου Εξαγωγέων Βόρειας Ελλάδας κ. Γιώργο Κωνσταντόπουλο, παρουσία των Υφυπουργών κ.κ. Ν. Παπαθανάση και Ι. Τσακίρη. Μετά τη συνάντηση ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε: «Με τους Υφυπουργούς Νίκο Παπαθανάση και Γιάννη Τσακίρη συναντήσαμε τον ΣΕΒΕ και συζητήσαμε για σχέδια, τα οποία πράγματι, αν υλοποιηθούν, θα δώσουν τελείως διαφορετική ώθηση στη Βόρεια Ελλάδα. Τα βλέπω, όχι απλώς θετικά, πάρα πολύ θετικά. Άλλωστε έχει γίνει προεργασία. Είμαστε εδώ για να πάμε με τη συνήθη μας ταχύτητα».
Από την πλευρά του ο κ. Κωνσταντόπουλος δήλωσε: «Με μεγάλη χαρά συναντηθήκαμε σήμερα με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων . Το βασικό θέμα που συζητήσαμε ήταν η δημιουργία μιας διεθνούς εμπορικής ζώνης στην Θεσσαλονίκη, μιας ζώνης παθητικής και ενεργητικής τελειοποίησης, η οποία θα δώσει νέα ώθηση στις εξαγωγικές επιχειρήσεις της Βόρειας Ελλάδας και των όμορων χωρών.
Είναι ένα μεγαλεπήβολο ίσως για ορισμένους σχέδιο, το οποίο, χάρη στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου, πιστεύουμε ότι τάχιστα θα υλοποιηθεί».