Τελευταία Νέα
Ιούλ 11

Συνάντηση του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του ΣΕΣΜΑ, κ. Γιώργο Ραουνά 11.07.2019

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, πραγματοποίησε σήμερα, Πέμπτη 11 Ιουλίου, συνάντηση με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΣΜΑ (Σύνδεσμος Εταιρειών Συμβούλων Μάνατζμεντ Ελλάδος), κ. Γιώργο Ραουνά και μέλη του Συνδέσμου. Στη συνάντηση παρέστη και ο υφυπουργός Ανάπτυξης, κ. Γιάννης Τσακίρης.

Αμέσως μετά τη συνάντηση, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε:
«Ζήτησα η πρώτη μου θεσμική συνάντηση να είναι με τον ΣΕΣΜΑ, διότι θεωρώ ότι για την επίτευξη του εθνικού στόχου της ανόδου της ελληνικής οικονομίας, η εμπειρία, η γνώση και οι συμβουλές των ανθρώπων της αγοράς θα είναι απολύτως απαραίτητες για να λάβουμε τις σωστές πολιτικές αποφάσεις, όσο γίνεται περισσότερο γρήγορα.
Ο χρόνος είναι χρήμα και θα τρέξουμε όσο μπορούμε περισσότερο».

Από την πλευρά του, ο κ. Ραουνάς ανέφερε:
«Εμείς θα θέλαμε ως Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΣΜΑ να ευχαριστήσουμε τον Υπουργό για την ευκαιρία που μας έδωσε να συναντηθούμε. Είναι η πρώτη φορά που που μας δέχεται τόσο σύντομα κάποιος Υπουργός παραγωγικού Υπουργείου. Είναι χαρά μας να υποστηρίξουμε την όποια προσπάθεια. Ο Σύνδεσμος και τα μέλη του κατέχουν τεχνογνωσία, η οποία μπορεί να σας φανεί χρήσιμη. Είμαστε στη διάθεσή σας να σας δώσουμε οποιαδήποτε πληροφορία για πράγματα τα οποία καθυστερούν την ανάπτυξη και τις επενδύσεις και μπορούν να βοηθήσουν στο να γίνουν τα πράγματα γρηγορότερα».

Από το γραφείο τύπου