Τελευταία Νέα
Ιούλ 18

Συνάντηση του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. ‘Αδωνι Γεωργιάδη και του Υφυπ., κ. Νίκου Παπαθανάση με τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του ΣΒΕ, κ.κ. Αθανάσιο Σαββάκη και Ιωάννη Σταύρου

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, συναντήθηκε σήμερα, Τετάρτη 17 Ιουλίου, με τον Πρόεδρο του ΣΒΕ, κ. Αθανάσιο Σαββάκη και τον Αντιπρόεδρο, κ. Ιωάννη Σταύρου, παρουσία του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Νίκου Παπαθανάση.

Αμέσως μετά τη συνάντηση ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε:
«Είχαμε μία πολύ εποικοδομητική συνάντηση σήμερα με τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Ελλάδος και τη χαρακτηρίζω εποικοδομητική γιατί θέσαμε και τους στόχους της επόμενης συναντήσεως και την παρακολούθηση των αποφάσεων που λάβαμε σήμερα. Στόχος είναι να γίνει η βιομηχανική δραστηριότητα στην Ελλάδα ευκολότερη και πιο κερδοφόρα. Και αυτό θέλουμε να κάνουμε».

Από την πλευρά του ο κ. Παπαθανάσης είπε:
«Είχαμε μία πολύ δημιουργική και παραγωγική συζήτηση για θέματα αναπτυξιακά, για θέματα που αφορούν τη βιομηχανία. Θεωρούμε ότι με σκληρή δουλειά, όπως έχουμε πει, θα γεννήσουμε πραγματική ανάπτυξη στην Ελλάδα. Προς αυτή την κατεύθυνση πηγαίνουμε και θα το φέρουμε εις πέρας».

Με τη σειρά του, ο κ. Σαββάκης  τόνισε:
«Θεωρούμε ότι είναι η έναρξη μίας εξαιρετικής συνεργασίας με απώτερο στόχο την επανεργοποίηση της οικονομίας και των υγιών ιδιωτικών δυνάμεων της οικονομίας για τη βελτίωση του επιχειρηματικού κλίματος στη χώρα. Πραγματικά έχουμε ήδη μία εξαιρετική συνεργασία με τον Υπουργό και τον Υφυπουργό, συνεπώς ευελπιστούμε ότι πραγματικά θα προκύψουν πάρα πολλά θετικά και θα έχουμε μία εξαιρετική συνεργασία από τώρα και στο εξής».