Τελευταία Νέα
Απρ 05

Συνάντηση Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και Υπουργού Οικονομίας με ΣΕΒΕ

Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Γιάννης Δραγασάκης, πραγματοποίησε σήμερα συνάντηση εργασίας με το Προεδρείο και 70 τακτικά μέλη του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Δραγασάκης ανέπτυξε την κυβερνητική πολιτική για τις εξαγωγές, παρουσίασε τα δεκατρία στοχευμένα σχετικά χρηματοδοτικά εργαλεία που βρίσκονται σε εξέλιξη και μίλησε για το θέμα των μακεδονικών εμπορικών σημάτων, τονίζοντας ότι υπάρχουν ισχυρότατες εγγυήσεις.
Σας αποστέλλουμε τα σημεία ομιλίας του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης κατά την έναρξη της συνάντησης, τον κατάλογο με τα χρηματοδοτικά εργαλεία για τις εξαγωγές, ενημερωτικό σημείωμα σχετικά με τα ποιοτικά στοιχεία των Δράσεων Ενίσχυσης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, καθώς και το σημείωμα που μοιράστηκε στα μέλη του ΣΕΒΕ με τις απαντήσεις του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης στις δεσμεύσεις του Προέδρου της ΝΔ κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, αναφορικά με τα εμπορικά σήματα.
Από το Γραφείο Τύπου

-Ομιλία σε εξαγωγείς Θεσσαλονίκη
-Χρηματοδοτικά εργαλεία για τις εξαγωγές
-Ποιοτικά στοιχεία των Δράσεων Ενίσχυσης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων
-Απαντήσεις του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης στις δεσμεύσεις του Προέδρου της ΝΔ κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, αναφορικά με τα εμπορικά σήματα.