Τελευταία Νέα
Νοέ 18

Σημεία συνέντευξης Υπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη στον ΑΝΤ1

 

 

 

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του σήμερα, Τρίτη 1η Νοεμβρίου, στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και τους δημοσιογράφους Γιώργο Παπαδάκη και Μαρία Αναστασοπούλου, στον ΑΝΤ1, σχολίασε την επικαιρότητα λέγοντας:

 

Για την επίθεση του «Ρουβίκωνα» στην οικία του:

 

«Επειδή η χώρα μας είναι μια μικρή χώρα, καλόν είναι να μην κάνουμε όλοι μας ότι πέφτουμε από τα σύννεφα. Όποιος πολιτικός στοχοποιείται από τον ΣΥΡΙΖΑ, μετά από λίγες ώρες ή το πολύ μέρες, ο «Ρουβίκωνας» του κάνει επίθεση. Καλά, αυτός ο «Ρουβίκωνας» όταν κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ και έδινε παραδείγματος χάρη τα δάνεια στα «κοράκια των funds», που τώρα το ξέχασε ο Τσίπρας, γιατί δεν έκανε μια κίνηση στην οικία αυτών;  Μόνο σε εμάς θέλει να κάνει;»

 

«Ο «Ρουβίκωνας» το κάνει, πιστεύω, νομικά πολύ έξυπνα, φτάνοντας μέχρι την είσοδο του σπιτιού ενός ανθρώπου και πετώντας τρικάκια. Ακόμα και αν τους κάνεις μήνυση οι ποινές οι οποίες προβλέπονται είναι οι ελάχιστες και η καταδίκη αβέβαιη. Πιστεύω ότι κινούνται ακριβώς στα όρια του νόμου και αυτό είναι που εκμεταλλεύονται». 

 

«Επαναλαμβάνω, στη χώρα αυτή όλοι γνωριζόμαστε. Η σχέση του ΣΥΡΙΖΑ με τον χώρο της άκρας Αριστεράς είναι γνωστή και διαχρονική η πολιτική κάλυψη που δείχνει σε αυτά τα επεισόδια».

 

Για την καταδίκη της επίθεσης από τον ΣΥΡΙΖΑ:

«Χαίρομαι πάρα πολύ που το καταδίκασαν και αυτό θα κρατήσω από τη χθεσινή μέρα, όχι την ανάρτηση του Πολάκη που είχε κάνει μία ειρωνική ανάρτηση, χωρίς να καταλαβαίνει ότι σε ένα σπίτι δεν είναι μόνο ο πολιτικός σου αντίπαλος, αλλά είναι και η οικογένειά του.   Πρέπει να καταλάβουμε ότι ναι, μπορούμε να έχουμε πολιτική αντιπαράθεση, αλλά τα σπίτια και τις οικογένειες πρέπει να τα αφήνουμε απ’ έξω».

 

Για την κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας:

«Η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας με τους αναρχικούς, τους κουκουλοφόρους και τις καταλήψεις αυτά τα τρία χρόνια έχει βελτιωθεί πάρα πολύ».

 

Για την αναφορά του δημοσιογράφου, κ. Καραμέρου στις παρακολουθήσεις:

«Την ώρα που λέτε ότι έχετε έναν δήθεν ήπιο πολιτικό λόγο, πετάτε λάσπη.  Είπατε ότι «ο Μητσοτάκης σας παρακολουθούσε». Πού το ξέρετε, κύριε Καραμέρε, ότι ο Πρωθυπουργός της χώρας με παρακολουθούσε;  Πού το ξέρετε εσείς;  Είστε δικαστής;  Είπατε μια βαριά αναπόδεικτη κατηγορία κατά του Πρωθυπουργού. Ως εδώ η λάσπη, φτάνει».

 

Ολόκληρη η συνέντευξη στο ακόλουθο link: