Τελευταία Νέα
Οκτ 23

Σημεία συνέντευξης του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξή του σήμερα, Τετάρτη 23 Οκτωβρίου, στην εκπομπή «ΣΗΜΕΡΑ» με τους δημοσιογράφους, κ. Δημήτρη Οικονόμου και κ. Μαρία Αναστασοπούλου, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, σχολίασε την επικαιρότητα λέγοντας:

 «Με ενοχλεί η υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ και ότι θέλουν να τα έχουν μονά – ζυγά δικά τους. Ο κ. Πολάκης είναι άμεσα εμπλεκόμενος. Είναι ο πρώτος Υπουργός της Κυβέρνησης Τσίπρα που παραδέχθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι γνώριζε τους μάρτυρες δημοσίου συμφέροντος. Αφού τους γνώριζε, δεν γίνεται να μην μας πει ποιοι είναι. Ο κ. Τζανακόπουλος έχει βαρύτερη ενδεχομένως εμπλοκή. Είχε επισκεφθεί την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και συμμετείχε σε συσκέψεις με την κ. Δημητρίου για το θέμα της Novartis ως μη όφειλε. Θα κληθεί να μας εξηγήσει τι έκανε στον Άρειο Πάγο και γιατί εμπλεκόταν στη δικαστική έρευνα».
 «Πιστεύετε ότι ο κ. Τσίπρας έβαλε τον Πολάκη σε αυτήν την επιτροπή για να υπάρχει πιο ψύχραιμη αντιμετώπιση του ζητήματος; Δεν θα γίνει αρένα η πολιτική ζωή, θα φροντίσουμε εμείς να μη γίνει».
 «Η αποκατάσταση της εμπιστοσύνης στους θεσμούς μόνο ζημιά στους επενδυτές δεν κάνει. Είναι απολύτως απαραίτητη για να υπάρχει κλίμα ηρεμίας στη χώρα. Στο ερώτημα αν έπρεπε να γίνει προκαταρκτική, η απάντηση είναι: ναι, έπρεπε να γίνει. Αλλιώς θα μέναμε όλοι με την απορία ότι κάποια κυβέρνηση έβαλε ψευδομάρτυρες για να “χτυπήσει” τους πολιτικούς της αντιπάλους. Άρα, αυτό θα μπορούσε να συμβεί και στο μέλλον».
 «Το ότι απομόνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ μια φράση μου και την έκανε σημαία, δεν με εκπλήσσει. Το ότι πολλοί δημοσιογράφοι δεν κατάλαβαν τι είπα, αυτό πραγματικά με εκπλήσσει».

Ολόκληρη η συνέντευξη στο ακόλουθο link: