Τελευταία Νέα
Μάι 08

Σημεία συνέντευξης της Ειδικής Γραμματέα Διαχείρισης Προγραμμάτων ΕΤΠΑ, ΤΣ & ΕΚΤ, κ. Νίκης Δανδόλου στον τηλεοπτικό σταθμό “ALPHA”

 

«Παρ’ όλες τις ειδικές συνθήκες στο Δημόσιο, με την τηλεργασία, η οποία πάντως λειτούργησε, δεν είχαμε μέχρι στιγμής καμία καθυστέρηση στην απόδοση των επιδοτήσεων μέσω ΕΣΠΑ προς την επιχειρηματικότητα. Σ’ αυτό συνεισέφεραν όλες οι υπηρεσίες του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων καθώς όλοι αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα των στιγμών κι ότι ανεξάρτητα πότε έχει υποβληθεί ένα σχέδιο, είναι εξαιρετικά κρίσιμο και χρήσιμο να έχει κάποιος τα χρήματα αυτή τη στιγμή».

Αυτό τόνισε η Ειδική Γραμματέας Διαχείρισης Προγραμμάτων Ευρωπαϊκού Περιφερειακής Ανάπτυξης, Ταμείου Συνοχής και Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου (ΕΤΠΑ, ΤΣ & ΕΚΤ), κ. Νίκη Δανδόλου σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Μένουμε ALPHA» και τους δημοσιογράφους, κ. Εύη Φραγκάκη και κ. Μιχάλη Κεφαλογιάννη, στον τηλεοπτικό σταθμό «ALPHA».

Η κ. Δανδόλου παρουσίασε τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία που δημιουργήθηκαν για τη στήριξη των επιχειρήσεων μέσα στην κρίση τονίζοντας: «είναι πρωτόγνωρη κατάσταση για όλους μας κι έπρεπε σε σύντομο χρονικό διάστημα να δημιουργήσουμε νέα εργαλεία, με τα οποία να κάνουμε τομές σε θεσμικό και τεχνικό επίπεδο καθώς ο χρόνος είναι ο μεγαλύτερος εχθρός σ’ αυτήν την κρίση».

 

Ολόκληρη η συνέντευξη στο ακόλουθο link