Τελευταία Νέα
Ιούν 27

Παράταση ισχύος του μειωμένου ΦΠΑ σε μάσκες & άλλα προϊόντα ατομικής υγιεινής ανακοίνωσε ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, σε τηλεφωνική παρέμβασή του στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” και στον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαδάκη, στον ΑΝΤ1

Την παράταση της ισχύος του μειωμένου ΦΠΑ σε μάσκες, γάντια αντισηπτικά και σε άλλα προϊόντα ατομικής υγιεινής έως το τέλος του 2022, με τροπολογία που θα κατατεθεί αύριο στη Βουλή, ανακοίνωσε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης σε τηλεφωνική παρέμβασή του σήμερα, Δευτέρα 27 Ιουνίου, στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και στον δημοσιογράφο, κ. Γιώργο Παπαδάκη, στον ΑΝΤ1.

Ειδικότερα, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε:

«Ο μειωμένος συντελεστής ΦΠΑ στις μάσκες και στα αντισηπτικά τελείωνε στις 30 Ιουνίου 2022, όπως όλα τα μέτρα Covid που πάντα έχουν μια περιορισμένη χρονική διάρκεια. Η άνοδος της πανδημίας όμως δεν επιτρέπει τη λήξη των μέτρων αυτών και θα παραταθεί για άλλο ένα εξάμηνο. Οι τιμές θα παραμείνουν μειωμένες καθ’ όλη τη διάρκεια του 2022 και βλέπουμε. Αύριο θα κατατεθεί σχετική τροπολογία στη Βουλή».

Δείτε το σχετικό βίντεο στο ακόλουθο link:

https://www.youtube.com/watch?v=3DgHJKTMwqM