Τελευταία Νέα
Μάι 17

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης παρέλαβε σήμερα το “Comfort Letter” από την Ε.Ε. Ανταγωνισμού για την έναρξη του έργου του γηπέδου του Παναθηναϊκού, στον Βοτανικό

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης έλαβε σήμερα, Τετάρτη 17 Μαΐου2023, από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ανταγωνισμού το Comfort Letter που επιτρέπει στον Δήμο Αθηναίων να υπογράψει τη σύμβαση, ώστε να ξεκινήσει άμεσα η κατασκευή του έργου του γηπέδου του Παναθηναϊκού, στον Βοτανικό.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης, δήλωσε:

«Σήμερα επιλύθηκε η τελευταία εκκρεμότητα για την υπογραφή της σύμβασης για την έναρξη του έργου της διπλής ανάπλασης και της κατασκευής του γηπέδου του Παναθηναϊκού, στον Βοτανικό. Εύχομαι σε όλους τους κατοίκους των Αθηνών και κυρίως στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, τα επόμενα χρόνια, να απολαμβάνουν το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού που επιτέλους καταφέραμε να ξεκινήσει η κατασκευή του. Συγχαίρω τις υπηρεσίες του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων που χειρίστηκαν το θέμα με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ανταγωνισμού, ευχαριστώ την ΕυρωπαϊκήΕπιτροπή για το Comfort Letter και προχωράμε για να δώσουμε στην Αθήνα ένα πολύ μεγάλο έργο που θα αλλάξει την εικόνα της πόλης».