Τελευταία Νέα
Μάι 08

Ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο, εθελόντριες και εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

 

Ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης συναντήθηκε σήμερα, Παρασκευή 8 Μαΐου, με τον Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (ΕΕΣ), κ. Αντώνη Αυγερινό, εθελόντριες και εθελοντές του ΕΕΣ που προσέφεραν μάσκες και αντισηπτικά και διένειμαν ενημερωτικό υλικό στον πεζόδρομο της Ερμού, στο κέντρο της Αθήνας, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Ερυθρού Σταυρού/Ερυθράς Ημισελήνου.

 

Ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε:

«Ευχαριστούμε όλες τις εθελόντριες και όλους τους εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για τη μεγάλη προσφορά. Μέσα στην κρίση του κορονοϊού, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός έδειξε πάλι την αξία του με δεκάδες δράσεις στο σύνολο της επικράτειας και βοηθώντας πάρα πολλούς συνανθρώπους μας.

Θέλω να συγχαρώ τον πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, κ. Αυγερινό, για την εξαιρετική δουλειά που κάνει και για τα χαρμόσυνα νέα καθώς έχουμε επιστρέψει πια στο διεθνές κίνημα».

 

Επισυνάπτεται φωτογραφικό υλικό