Τελευταία Νέα
Μαρ 12

Ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης επισκέφθηκε το υπό κατασκευή Ιωνικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας

Ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης επισκέφθηκε σήμερα το χώρο που κατασκευάζεται το Ιωνικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος, σε οικόπεδο 7 στρεμμάτων έναντι του ΗΣΑΠ Περισσού.

Τον υποδέχθηκαν ο σεβ. Μητροπολίτης, κ. κ. Γαβριήλ, ο Περιφερειάρχης Αττικής, κ. Γιώργος Πατούλης και η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας, κα Δέσποινα Θωμαϊδου.

Μετά την επίσκεψη ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε:

«Πρόκειται για ένα καινοτόμο έργο περιβαλλοντικής ανάπτυξης, έναν πολυχώρο αφιερωμένο στις αλησμόνητες Πατρίδες, ο οποίος θα περιλαμβάνει σύγχρονο χώρο λατρείας, παιδείας, τέχνης, εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, διαλόγου, ψυχαγωγίας και πολιτισμού για όλους τους πολίτες.

Τα έργα, που χρηματοδοτούνται μέσω του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων και διοχετεύονται μέσω της Περιφέρειας Αττικής, προχωρούν με ταχείς ρυθμούς και κινούνται εντός του χρονοδιαγράμματος ολοκλήρωσης (2022)».

Επισυνάπτεται φωτογραφικό υλικό