Τελευταία Νέα
Οκτ 17

Επίσκεψη του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη και του Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών Μιχάλη Παπαδόπουλου στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ της ΑΕΚ, στα Άνω Λιόσια

 

 

 

 

 

 

 

 

 

O Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης και ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος επισκέφτηκαν σήμερα, Δευτέρα 17 Οκτωβρίου, το κλειστό γήπεδο μπάσκετ της ΑΕΚ, στα Άνω Λιόσια, όπου και ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του γηπέδου.

Μόλις ολοκληρώθηκε η επίσκεψη, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε:

«Με μεγάλη χαρά επισκεφτήκαμε μαζί με τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών κύριο Μιχάλη Παπαδόπουλο, το γήπεδο μπάσκετ της ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια. Ένα έργο το οποίο έχει μεγάλη πρόοδο. Το γήπεδο αυτό ήταν εγκαταλελειμμένο από την εποχή των Ολυμπιακών Αγώνων και τα τελευταία δύο χρόνια, έχει γίνει ένα πραγματικό στολίδι και ένα λειτουργικό γήπεδο μπάσκετ, χάρη στην ηγεσία της ΚΑΕ ΑΕΚ. Δεσμευτήκαμε να βρούμε λύσεις για την ενεργειακή του αναβάθμιση, την ενεργειακή του εξοικονόμηση και την περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής. Για την κυβέρνησή μας η Δυτική Αττική αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα».

Επισυνάπτεται φωτογραφικό υλικό