Τελευταία Νέα
Ιούν 01

Επίσημη επίσκεψη του Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης στη Φθιώτιδα

Επίσημη επίσκεψη στο νομό Φθιώτιδας θα πραγματοποιήσει αύριο Πέμπτη, 1η Ιουνίου, ο Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρης Παπαδημητρίου.

Το πρωί, ο Υπουργός θα επισκεφθεί την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, θα περιηγηθεί στις εγκαταστάσεις της και θα συζητήσει τις προοπτικές της έκθεσης με το Διοικητικό Συμβούλιο.

Στη συνέχεια θα συναντηθεί με τον Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας, Θύμιο Καραΐσκο, ενώ το μεσημέρι θα δει τον Δήμαρχο Λαμίας, Νίκο Σταυρογιάννη. Επίσης, θα επισκεφθεί το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Φθιώτιδας.

Στις 18.15 ο κ. Παπαδημητρίου θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά μέσα και στις 19.00 θα είναι ο κεντρικός ομιλητής ημερίδας που διοργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ, με τη συμμετοχή των εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης και των παραγωγικών και κοινωνικών φορέων της περιοχής. Ο Υπουργός Οικονομίας θα παρουσιάσει το σχέδιο της κυβέρνησης για την παραγωγική ανασυγκρότηση και τη δίκαιη και βιώσιμη ανάπτυξη (2017–2021). Και οι δύο εκδηλώσεις θα φιλοξενηθούν στο ξενοδοχείο «Σαμαράς» (Πλατεία Διάκου, Λαμία).

Από το Γραφείο Τύπου