Τελευταία Νέα
Απρ 18

Εκδήλωση με θέμα «2019-2023: 4 χρόνια Ανάπτυξη για Όλους» διοργανώνει το Υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων, αύριο, Τετάρτη του Πάσχα και ώρα 18:30 στα Ναυπηγεία Ελευσίνας

Εκδήλωση με θέμα «2019-2023: 4 χρόνια Ανάπτυξη για Όλους» για την παρουσίαση του Κυβερνητικού Έργου στους τομείς των επενδύσεων και της ανάπτυξης, διοργανώνει το Υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων, αύριο, Τετάρτη του Πάσχα, 19 Απριλίου 2023 και ώρα 18:30 στις εγκαταστάσεις των Ναυπηγείων Ελευσίνας (παλαιά Εθνική Οδός Αθηνών-Κορίνθου 54, Ελευσίνα).

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο Αναπληρωτής Υπουργός, κ. Νίκος Παπαθανάσης, οι Υφυπουργοί, κ. κ. Γιάννης Τσακίρης και Χρίστος Δήμας και εκπρόσωποι των εργαζομένων σε εταιρείες στις οποίες διασώθηκαν οι θέσεις εργασίας ή έκαναν επενδύσεις στην Ελλάδα καθώς και σε νεοφυείς επιχειρήσεις (startups).

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, κ. Άρης Πορτοσάλτε.

Η εκδήλωση θα προβληθεί ζωντανά μέσω livestreaming στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων www.mindev.gov.gr και στο youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=Pjmu84dLiUo

Παρακαλείσθε για την κάλυψη