Τελευταία Νέα
Μαρ 18

Χαιρετισμός Υπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη στη διαδικτυακή τελετή υπογραφής νέων συμβάσεων με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων

Χαιρετισμός του Υπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη στη σημερινή διαδικτυακή τελετή υπογραφής δύο νέων χρηματοδοτικών συμβάσεων μεταξύ της Ευρωπαϊκής Τραπέζης  Επενδύσεων και του Ταμείου Παρακαταθηκών & Δανείων:

«Η πολύ μεγάλη επιτυχία της Ελλάδος και του Υπουργού Οικονομικών να βγει η χώρα στις αγορές με ομόλογο 30 ετών, που πιστοποίησε την απόλυτη επιστροφή της Ελλάδος στις αγορές, συνδυάζεται μία ημέρα μετά με το καλό νέο της υπογραφής αυτών των συμβάσεων με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, της οποίας τον Πρόεδρο, κ. WernerHoyer, ευχαριστώ ιδιαίτερα.

Με τις συμβάσεις αυτές θα προστεθούν αναγκαίοι πόροι στην ελληνική οικονομία για έργα τοπικά και φιλοπεριβαλλοντικά, έργα τα οποία θα ξαναβάλουν μπρος την ελληνική οικονομία τώρα που εξερχόμαστε, μέσω των εμβολίων, από την περίοδο του Covid.

Εμείς ως Υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι και είμαστε εδώ να βοηθήσουμε και να συνεχίσουμε την πολύ καλή συνεργασία που έχουμε όλο αυτό το διάστημα».

Επισυνάπτεται φωτογραφικό υλικό