Τελευταία Νέα
Νοέ 15

Σημεία συνέντευξης του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη στην εκπομπή “ΣΗΜΕΡΑ” και τους δημοσιογράφους Δημήτρη Οικονόμου, Άκη Παυλόπουλο και Ντόρα Κουτροκόη, στον ΣΚΑΪ

O Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ΆδωνιςΓεωργιάδης, σε συνέντευξή του σήμερα, Τρίτη 15 Νοεμβρίου, στην εκπομπή «ΣΗΜΕΡΑ» και τους δημοσιογράφους Δημήτρη Οικονόμου, Άκη Παυλόπουλο και Ντόρα Κουτροκόη, στον ΣΚΑΪ, σχολίασε την επικαιρότητα λέγοντας:

Για το αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα επαναδιαπραγματευτεί την ελληνογαλλική συμφωνία:

«Όλη αυτή την περίοδο που μας απειλεί η Τουρκία,ένα από τα πιο κρίσιμα σημεία που δίνει εμπιστοσύνη και ηρεμία στον ελληνικό λαό είναι τα Rafale και η αμυντική συμφωνία με τη Γαλλία. Ο κάθε λογικός Έλληνας καταλαβαίνει ότι η ύπαρξη των Rafale στους ελληνικούς αιθέρες έχει αλλάξει την ισορροπία δυνάμεων στο Αιγαίο και είναι ένας από τους βασικούς λόγους που η Τουρκία δεν θα τολμήσει να κάνει απολύτως τίποτα κατά της Ελλάδος. Η στενή μας πλέον αμυντική σχέση με τη Γαλλία αποτελεί μία μεγάλη εγγύηση, ότι αν οτιδήποτε κακό συνέβαινε θα υπήρχε ένας ισχυρός σύμμαχος να βοηθήσει την Ελλάδα στρατιωτικά».

«Ντρέπομαι για την πράξη του κυρίου Τσίπρα να φωνάξει τον Γάλλο Πρέσβη και να του δηλώσει ότι θα τινάξει στον αέρα αυτή τη συμφωνία. Γιατί; Γιατί δεν πήραν λεφτά οι μεσάζοντες των όπλων στην Ελλάδα, γιατί γι’ αυτό συζητάμε. Η πράξη του κ. Τσίπρα είναι ό,τι χειρότερο στη χειρότερη στιγμή.Αυτό που έκανε βλάπτει τα εθνικά συμφέροντα της χώρας. Ο μόνος που χαίρεται από αυτό είναι ο Ερντογάν, κανένας άλλος. Και θα πρέπει να σκεφτεί ο ελληνικός λαός τι είναι αυτό που κινητροδοτεί τον αρχηγό της αντιπολιτεύσεως να θέλει να κάνει χαρούμενο τον Ερντογάν».

Για την υπόθεση των παρακολουθήσεων με κακόβουλα λογισμικά:

«Αυτή τη στιγμή έχουμε μία επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ με έναν αυθαίρετο ισχυρισμό, τον οποίον επαναλαμβάνουν συνέχεια για να κάνουν τον κόσμο να το συζητάει στο καφενείο. Αυτή είναι η προπαγάνδα της Αριστεράς ότι δήθεν ο κ. Μητσοτάκης παρακολουθούσε τους Υπουργούς του. Όταν τους λες φέρε μας ένα στοιχείο που συνδέει τον Μητσοτάκη που παρακολουθούσε τους υπουργούς του, απαντάνε δεν έχουμε στοιχεία, πρέπει να τα βρούμε. Έβλεπα στο “Κόντρα” τον κ. Ματζουράνη. Ερωτηθείς τι αποδείξεις έχετε ότι παρακολουθούσε ο κ. Μητσοτάκης», απάντησε “δεν έχουμε αποδείξεις. Ο μόνος τρόπος για να αποδειχθεί είναι να γίνουν προστατευόμενοι μάρτυρες όπως με τη Novartis. Αυτά είπε ο κ.Ματζουράνης του ΣΥΡΙΖΑ».

«Αφού ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί τόσο φοβερό θέμα τις υποκλοπές και πρέπει να παραιτηθεί ο Μητσοτάκης και η κυβέρνηση, μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί μία εβδομάδα προ των εθνικών εκλογών αλλάξανε τον Ποινικό Κώδικα και κάνανε την παρακολούθηση κινητών τηλεφώνων από κακούργημα σε πλημμέλημα;».

Ολόκληρη η συνέντευξη στο ακόλουθο link:

https://www.youtube.com/watch?v=1yvSopMdCJA