Τελευταία Νέα
Ιούλ 10

Δηλώσεις Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη 10.07.2019

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, κατά την είσοδό του σήμερα, Τετάρτη 10 Ιουλίου, στο Υπουργείο, δήλωσε τα εξής:
«Είναι πρώτη μέρα δουλειάς. Δεν μπορούμε να αφήσουμε καμία μέρα να πάει χαμένη. Συνεχίζεται η ενημέρωση γιατί τα καθήκοντα είναι πολλά και πολυσύνθετα και ετοιμαζόμαστε για τις πρώτες μας νομοθετικές πρωτοβουλίες.
Προτεραιότητές μας είναι να δούμε ποιο από τα νομοσχέδια που είχε έτοιμα η προηγούμενη Κυβέρνηση μας ενδιαφέρει. Δεν απαξιώνω το έργο κανενός. Ήδη, ξεκινήσαμε από χθες να τα βλέπουμε ένα προς ένα πολύ προσεχτικά με τους συνεργάτες μου. Προτεραιότητά μας είναι επίσης να ξεκολλήσουν όλες οι μεγάλες επενδύσεις».
Δημοσιογράφος: Κύριε Υπουργέ, είχατε μία συνάντηση με τον διευθύνοντα της Lamda Development. Είχαμε κάποια εξέλιξη πάνω σε αυτό;
Κος Άδ. Γεωργιάδης: «Είχα μία πρώτη ενημέρωση για τα ακριβή στάδια που χρειάζονται να γίνουν προκειμένου να ξεκολλήσει η επένδυση και να ξεκινήσει το έργο στα αλήθεια. Είναι ένα σύνθετο έργο, αλλά επειδή ο Κυριάκος Μητσοτάκης δείχνει προσωπικά πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, θα συντονίσει όλα τα εμπλεκόμενα Υπουργεία για να προχωρήσουμε πολύ πιο γρήγορα».