Τελευταία Νέα
Μάι 09

Απάντηση Υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Χρίστου Δήμα στον ΣΥΡΙΖΑ όσον αφορά στην πρόσληψη 152 ατόμων σε Ερευνητικούς και Τεχνολογικούς φορείς της χώρας

 

Απάντηση Υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Χρίστου Δήμα στον ΣΥΡΙΖΑ όσον αφορά την πρόσληψη 152 ατόμων σε Ερευνητικούς και Τεχνολογικούς φορείς της χώρας:

 

«Με ικανοποίηση διαπιστώνουμε ότι ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας του ΣΥΡΙΖΑ παραδέχεται στην ανακοίνωσή του ότι υλοποιούνται σήμερα από την κυβέρνηση της ΝΔ πολύ σημαντικές πρωτοβουλίες στο χώρο της Έρευνας. Προσπαθεί, όμως, να «βαφτίσει» ένα προεκλογικό πυροτέχνημα της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ σε σημαντικό έργο.

Του υπενθυμίζουμε ότι η κυβέρνηση της ΝΔ σε λιγότερο από ένα έτος κατάφερε να οριστικοποιήσει τα οργανογράμματα των ερευνητικών κέντρων, να εγκριθούν οι εν λόγω θέσεις από το Υπουργείο Εργασίας και σήμερα να βρίσκεται στο ΑΣΕΠ για δημοσίευση, η προκήρυξη 152 νέων θέσεων εργασίας στους Ερευνητικούς και Τεχνολογικούς φορείς της χώρας που εποπτεύονται από την Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας. Αντιθέτως, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και ο Υπουργός της κατάφεραν σε πέντε χρόνια διακυβέρνησης να προβούν σε μία εξαγγελία για λόγους εντυπωσιασμού λίγες μέρες πριν τις εκλογές.

Το θράσος περισσεύει και η ανικανότητα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ δεν κρύβεται και η ερευνητική κοινότητα αυτό το γνωρίζει καλά».