Τελευταία Νέα
Νοέ 18

Απάντηση του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη στις δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσου Ηλιόπουλου

 

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή τις δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσου Ηλιόπουλου για τα αντικλεπτικά σε βρεφικά γάλατα στα σούπερ μάρκετ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Στις 18 Ιουνίου 2016, επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ, η δημοσιογράφος Μαρία Δεναξά δημοσιοποιούσε φωτογραφίες που έδειχναν αντικλεπτικά σε προϊόντα σούπερ μάρκετ, εκφράζοντας την έκπληξή της. Εχθές, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως Νάσος Ηλιόπουλος δήλωσε ότι «είναι ντροπή να θεωρούμε φυσιολογικό και “κανονικότητα”» την ύπαρξη αντικλεπτικών σε βρεφικά γάλατα στα σούπερ μάρκετ.

Προφανώς, για τον κύριο Ηλιόπουλο το τι είναι «κανονικότητα» εξαρτάται από το ποιος κυβερνάει τη χώρα.

Επειδή λοιπόν η «κανονικότητα» είναι μια μπερδεμένη έννοια για τον ΣΥΡΙΖΑ, να τους επισημάνω ότι η πολιτική αυτή δεν ανακαλύφθηκε επί Νέας Δημοκρατίας αλλά εφαρμόζεται σχεδόν σε όλες τις χώρες του κόσμου.

Eίτε αρέσει είτε δεν αρέσει στον ΣΥΡΙΖΑ, «το καλάθι του νοικοκυριού» είναι εδώ για να στηρίξει τους οικονομικά ασθενέστερους συμπολίτες μας να βγάλουν τον δύσκολο χειμώνα που έχουμε μπροστά μας. Αντί ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι αρωγός σε αυτή την προσπάθεια, επινοεί ψευδή τεχνάσματα για να παραπλανήσει τον κόσμο.

Για άλλη μία φορά, δεν θα τους ακολουθήσουμε στον ολισθηρό δρόμο που έχουν επιλέξει. Γιατί απέναντί τους δεν θα βρουν εμάς αλλά τον ελληνικό λαό που πλέον γνωρίζει πολύ καλά ποιοι είναι οι πραγματικά κοινωνικά ευαίσθητοι σε αυτή τη χώρα».