Τελευταία Νέα
Μάι 08

Έκτακτη σύσκεψη υπό τον Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη για το εργοστάσιο της ΤΕΡΝΑ ΛΕΥΚΟΛΙΘΟΙ στο Μαντούδι Εύβοιας

Έκτακτη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 8 Μαΐου, στο Υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων υπό τον Υπουργό, κ. Άδωνι Γεωργιάδη και τη συμμετοχή των Βουλευτών Εύβοιας, κ. κ. Σίμου Κεδίκογλου και Σπύρου Πνευματικού, του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, κ. Φάνη Σπανού, του Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας, κ. Γιώργου Κελαϊδίτη, του Δημάρχου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας, κ. Γιώργου Τσαπουρνιώτη, του πρώην Δημάρχου, κ. Γιώργου Τριάντη και μελών του Δημοτικού Συμβουλίου.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης υπήρξε επικοινωνία με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑ, κ. Γιώργο Περιστέρη και ανελήφθη η δέσμευση ότι το εργοστάσιο της ΤΕΡΝΑ ΛΕΥΚΟΛΙΘΟΙ στο Μαντούδι δεν κλείνει αλλά εν μέσω της κρίσης αναστέλλει ορισμένες από τις δραστηριότητές του με επενδυτικό σκοπό την πλήρη επαναλειτουργία ως το τέλος του έτους και επαναπρόσληψη των εργαζομένων που θα αποχωρήσουν με την εθελούσια έξοδο και επιθυμούν την επαναπρόσληψή τους.

Επισυνάπτεται φωτογραφικό υλικό