Τελευταία Νέα
Ιούν 11

O Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης στην πρωτοβουλία Περιφέρειας Αττικής & Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών για προσφορά υγειονομικού υλικού σε καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας

Ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης συναντήθηκε σήμερα σε κεντρικό πεζόδρομο της Αθήνας με τον Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Γιώργο Πατούλη και τους Προέδρους του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κ. Γιώργο Χατζηθεοδοσίου και της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Ελλάδας, κ. Γιώργο Καββαθά, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του Επιμελητηρίου σε συνεργασία με την Περιφέρεια, να διανείμουν προστατευτικό υγειονομικό υλικό στα εμπορικά καταστήματα.

 

Ο κ. Γεωργιάδης προέβη στην εξής δήλωση (on camera):

«Η πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου για τη διανομή προστατευτικού υγειονομικού υλικού στα καταστήματα του εμπορικού κέντρου της Αθήνας είναι εξαιρετική. Η στήριξη του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων, δι’ εμού, και της Περιφέρειας Αττικής, δια του κ. Πατούλη, είναι δεδομένη διότι πρέπει να καταλάβουμε ότι ο ιός δεν έχει φύγει και οφείλουμε να τηρούμε τα στοιχειώδη μέτρα υγειονομικής προστασίας. Εάν όλοι τα τηρούμε, θα πάμε πολύ καλά τους επόμενους μήνες – και στον τουρισμό και γενικότερα. Εάν δεν τα τηρούμε, κινδυνεύουμε από ένα δεύτερο κύμα, που θα είναι πραγματικά καταστροφικό.

Άρα, η σημερινή πρωτοβουλία είναι ένα σήμα προς αυτήν την κατεύθυνση κι ευχαριστούμε πολύ τους Προέδρους που ανέλαβαν τη σχετική πρωτοβουλία».

 

Επισυνάπτεται φωτογραφικό υλικό