Τελευταία Νέα
Μαρ 21

Συνέντευξη τύπου στο Υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων αύριο, Τετάρτη 22 Μαρτίου και ώρα 10:00 για το “Καλάθι του Νοικοκυριού”

 

 

 

Ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο Αναπληρωτής Υπουργός, κ. Νίκος Παπαθανάσης και ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου & Προστασίας του Καταναλωτή, κ. Σωτήρης Αναγνωστόπουλος θα παραχωρήσουν αύριο, Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023,   και ώρα 10:00 π. μ. συνέντευξη τύπου προκειμένου να αναφερθούν στην πορεία του «Καλαθιού του Νοικοκυριού» και να παρουσιάσουν το Πασχαλινό «Καλάθι των Νονών» και τον εμπλουτισμό του «Καλαθιού του Νοικοκυριού» με τρόφιμα που παραδοσιακά καταναλώνονται κατά την περίοδο του Πάσχα.

 

Στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου θα παρουσιαστεί μελέτη που εκπόνησαν το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Πανεπιστήμιο Philips της Κύπρου με θέμα: «Ανάλυση Συμπεριφοράς των Τιμών των Προϊόντων του Καλαθιού του Νοικοκυριού και Σύγκριση αυτών με τα Στοιχεία Τιμών της ΕΛΣΤΑΤ της Περιόδου Ιανουάριος 2022 – Ιανουάριος 2023». Την έρευνα θα παρουσιάσουν ο Καθηγητής του ΕΚΠΑ, κ. Νικόλαος Ηρειώτης και ο πρόεδρος του Philips University, κ. Φίλιππος Κωνσταντίνου.

 

Η συνέντευξη τύπου θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Νίκης 5-7, Σύνταγμα (αίθουσα 305 – 3ος όροφος).

 

Παρακαλείσθε για την κάλυψη.