Τελευταία Νέα
Ιούλ 26

Συνάντηση Υπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη με τη νέα Γενική Γραμματέα Βιομηχανίας, κα Θ. Ευτυχίδου και τον μέχρι τώρα ΓΓ, κ. Ι. Κυριακού

 

Ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης έκανε δεκτή την παραίτηση που υπέβαλε, για προσωπικούς λόγους, ο Γενικός Γραμματέας Βιομηχανίας κ. Ιωάννης Κυριακού και ανακοινώνει την τοποθέτηση της κυρίας Θέμιδος Ευτυχίδου στη θέση της Γενικής Γραμματέως Βιομηχανίας.

Ο κ. Α. Γεωργιάδης είχε σήμερα συνάντηση εργασίας με την κα Ευτυχίδου και τον κ. Ι. Κυριακού, μετά το πέρας της οποίας δήλωσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Γιάννη Κυριακού για τον ένα χρόνο πολύ καλής συνεργασίας και τη μεγάλη πρόοδο που είχαμε σε όλα τα ανοιχτά ζητήματα, είτε νομοθετικά είτε διαδικαστικά του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων καθώς και για την έναρξη του Εθνικού Συμβουλίου Βιομηχανίας που ήταν ένα πολύ μεγάλο στοίχημα. Παραδίδει τη σκυτάλη στην κυρία Θέμιδα Ευτυχίδου, στην οποία εύχομαι καλή επιτυχία. Με την κα Ευτυχίδου έχουμε συνεργαστεί ήδη στο παρελθόν, κυρίως σε ζητήματα νομοθεσίας αλλά και παρακολούθησης των μεταρρυθμίσεων για την Παγκόσμια Τράπεζα κι είμαι βέβαιος ότι θα αποτελέσει μια πολύ ευχάριστη έκπληξη για την δημόσια διοίκηση προχωρώντας όλες τις πρωτοβουλίες που έχουμε αναλάβει και τηρώντας σφιχτά όλα τα χρονοδιαγράμματα».

Από την πλευρά του ο κ. Ιωάννης Κυριακούεπεσήμανε:

«Ήθελα να ευχαριστήσω τον Υπουργό, κ. ΆδωνιΓεωργιάδη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε καθ’ όλη την περίοδο της θητείας μου και για τη στήριξη στο έργο που έγινε την περίοδο αυτή. Προχωρήσαμε μια σειρά θεμάτων ιδιαίτερα σημαντικών, που αφορούσαν τόσο στα θέματα βιομηχανικής πολιτικής όσο και τα θέματα στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, των επιχειρηματικών πάρκων, των τεχνικών επαγγελμάτων και πολλών άλλων. Παραδίδω τη σκυτάλη στην κυρία Θέμιδα Ευτυχίδου σίγουρος κι εγώ ότι το έργο αυτό θα συνεχιστεί».

Η νέα Γενική Γραμματέας Βιομηχανίας, κυρία Θέμις Ευτυχίδου υπογράμμισε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Υπουργό, κ. Γεωργιάδη και τον Γενικό Γραμματέα, κ. Κυριακού. Με τιμά ιδιαίτερα η πρόταση αυτή. Αναλαμβάνω τα καθήκοντά μου με ευθύνη και πιστεύω ότι θα έχουμε αγαστή και άριστη συνεργασία για να φέρουμε εις πέρας το δύσκολο έργο μας».

Επισυνάπτεται φωτογραφικό υλικό

1