Τελευταία Νέα
Οκτ 02

Συνάντηση του Υπουργού Οικονομίας με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της FrieslandCampina Hellas

Ο Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Παπαδημητρίου συναντήθηκε σήμερα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας FrieslandCampina Hellas, κ. Κωνσταντίνο Μαγγιώρο.

Ο κ. Μαγγιώρος ενημέρωσε τον κ. Παπαδημητρίου για την απόφαση του Εποπτικού Συμβουλίου του ολλανδικού συνεταιρισμού FrieslandCampina να αναβαθμίσει το ελληνικό τμήμα της εταιρείας.

Συγκεκριμένα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της FrieslandCampina Hellas ανέφερε ότι από την μητρική εταιρεία ανατέθηκε  ο ηγετικός ρόλος επίβλεψης, στο κομμάτι της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, στην διοικητική ομάδα της εταιρείας στην Ελλάδα.

Επίσης, στη συνάντηση συζητήθηκαν οι προοπτικές επέκτασης της εταιρείας, όπως αυτές αναπτύσσονται, καθώς η ελληνική οικονομία εισέρχεται στη φάση της ανάκαμψης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης είχε συναντηθεί στις 11 Σεπτεμβρίου με τον Πρόεδρο κ. Frans Keurentjes και τα μέλη του εποπτικού συμβούλιου του Ολλανδικού συνεταιρισμού κ. FrieslandCampina, καθώς και με τον Πρόεδρο της μητρικής εταιρείας στην  Ολλανδία κ. Roelof Joosten.

Στο δείπνο που είχαν παραθέσει προς τιμή του Υπουργού Οικονομίας στην πρεσβευτική κατοικία, ο Ολλανδός Πρέσβης κ. Caspar Veldkamp και ο Διευθύνων Σύμβουλος της FrieslandCampina Hellas κ. Κωνσταντίνος Μαγγιώρος, ο κ. Παπαδημητρίου είχε υπογραμμίσει τις  δυνατότητες ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται για τους υποψήφιους επενδυτές.

Από το Γραφείο Τύπου