Τελευταία Νέα
Απρ 14

Σημεία συνέντευξης Υπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη στο MEGA

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του σήμερα, Τετάρτη 14 Απριλίου, στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» και τους δημοσιογράφους, κ. Νίκο Φιλιππίδη και κ. Μπάγια Αντωνοπούλου», στο MEGA TV, σχολίασε την επικαιρότητα λέγοντας:

 

  • «Από τις 13 Μαρτίου έως και χθες, έχουμε ολοκληρώσει 2.200 ελέγχους και έχουμε επιβάλει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ πρόστιμα σε διάφορους κλάδους, από πρατήρια καυσίμων και εταιρίες που εμπορεύονται αντισηπτικά μέχρι μικρότερα καταστήματα λιανικού εμπορίου».

 

  • «Εχθές είχαμε μια μεγάλη επιτυχία. Οι υπηρεσίες μας εντόπισαν αποθήκη που δεν είχε δηλώσει 10 τόνους αντισηπτικών, τα οποία κατασχέθηκαν. Ελέγχονται από τον ΕΟΦ ως προς την ποιότητά τους και αν είναι καλής ποιότητας, θα παραδοθούν προς χρήση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας. Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να αισχροκερδεί πάνω στον φόβο και τις ανάγκες των Ελλήνων πολιτών».

 

  • «Όλο το εμπόριο έχει μεταφερθεί μέσω των eshops στο ηλεκτρονικό εμπόριο, το οποίο κινείται μέσω courier. Άρα, ο φόρτος εργασίας είναι πάρα πολύ μεγάλος στις εταιρίες courier και είναι πλέον πολύ μεγάλες οι καθυστερήσεις. Ενθαρρύνουμε τις εταιρίες να κάνουν περισσότερες προσλήψεις. Τους έχουμε δώσει όλα τα κίνητρα για να δουλέψουν».

 

  • «Δεν υπάρχει καμία εταιρία courier που δεν έχει ελεγχθεί εξονυχιστικά. Εμποδίσαμε κάποιες αυξήσεις, βελτιώσαμε κάποιες υπηρεσίες και θα επανέλθουμε μετά το Πάσχα και σε δεύτερο κύμα ελέγχων».

 

Ολόκληρη η συνέντευξη στο ακόλουθο link:

www.youtube.com/watch?v=p_rOAcfqwm8