Τελευταία Νέα
Νοέ 02

Σημεία συνέντευξης του Υπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη στους δημοσιογράφους, κ. Δημήτρη Οικονόμου και κ. Μαρία Αναστασοπούλου, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ

 

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξή του σήμερα, Δευτέρα 2 Νοεμβρίου, στην εκπομπή «ΣΗΜΕΡΑ»  και τους δημοσιογράφους, κ. Δημήτρη Οικονόμου και κ. Μαρία Αναστασοπούλου, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, σχολίασε την επικαιρότητα λέγοντας:

 

Για την επίθεση στον Πρύτανη:

«Δεν σας κρύβω ότι ντράπηκα όταν είδα τη φωτογραφία, ντράπηκα και ως Υπουργός, ντράπηκα και ως βουλευτής, ντράπηκα και ως πολίτης. Αυτό το αίσθημα της ντροπής που όλοι αισθανθήκαμε είναι το καμπανάκι που δεν θα επιτρέψει πια σε κανέναν μας να ησυχάσει εάν δεν τιμωρηθούν οι ένοχοι.

 

Ο Πρωθυπουργός προσωπικά και η Κυβέρνηση στο σύνολό της είμαστε απολύτως αποφασισμένοι, όπως ξεμπερδέψαμε με τη Χρυσή Αυγή, έτσι να ξεμπερδέψουμε και με την κόκκινη Χρυσή Αυγή. Γιατί όλοι αυτοί δεν είναι παρά εγκληματικές συμμορίες. Το νομικό μας οπλοστάσιο θα πρέπει να γίνει ισχυρότερο ώστε οι άνθρωποι οι οποίοι διαπράττουν αυτά τα αδικήματα να μην αφήνονται ελεύθεροι με τόσο μεγάλη ευκολία. Έχει έρθει η ώρα να τελειώσει η βία της άκρας Αριστεράς στην Ελλάδα και θα τελειώσει επί κυβερνήσεως Κυριάκου Μητσοτάκη».

 

Για τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν από τον Πρωθυπουργό:

«Από την εξέλιξη της εφαρμογής αυτών των μέτρων και της επιπτώσεώς τους στη διάδοση του ιού θα εξαρτηθεί σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό το γενικό lockdown. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι βούληση της Κυβερνήσεως είναι να αποφύγουμε το γενικό lockdown, γιατί εάν και εφόσον έρθει θα προκαλέσει πολύ μεγάλη ζημιά στην οικονομία.

 

Το κράτος στηρίζει και θα στηρίξει όλους όσοι κλείνουν με κρατική εντολή. Όλοι αυτοί θα λάβουν σειρά ανακουφιστικών μέτρων. Δεν λέω μέτρων που θα καλύψουν πλήρως τη ζημιά που έχουν πάθει, αλλά που θα τους επιτρέψουν να παραμείνουν όρθιοι και λειτουργικοί για μετά την πανδημία».

 

Για την Ακρόπολη:

«Όλη αυτή η ιστορία με το δήθεν τσιμέντωμα της Ακροπόλεως που έκανε η αντιπολίτευση είναι σοκαριστικά αποκρουστική. Αν δείτε τις εικόνες από την ξενάγηση στην Ακρόπολη του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, επί κυβερνήσεως Τσίπρα, θα δείτε να περπατάει πάνω στον τσιμεντένιο διάδρομο. Ο τσιμεντένιος διάδρομος για τα άτομα με αναπηρία υπάρχει στην Ακρόπολη από το 1975 και οι του ΣΥΡΙΖΑ βρήκαν την Ακρόπολη για να κάνουν αντιπολίτευση».

 

Ολόκληρη η συνέντευξη στο ακόλουθο link:

https://www.youtube.com/watch?v=NG_Jzhq4Gm4