Τελευταία Νέα
Αυγ 31

Σημεία συνέντευξης του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη στην εκπομπή του κ. Νίκου Ευαγγελάτου, στο MEGA

 

 

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξή του σήμερα, Τρίτη 31 Αυγούστου, στην εκπομπή «Live News»  και τον δημοσιογράφο, κ. Νίκο Ευαγγελάτο, στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, σχολίασε τις αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα λέγοντας:

 

  • Θα ήθελα να εκφράσω δημοσίως τις ευχαριστίες μου στον κύριο Πρωθυπουργό ο οποίος με τίμησε για άλλη μια φορά με την εμπιστοσύνη του και ανανέωσε τη θητεία μου σε ένα εξαιρετικά κρίσιμο Υπουργείο, σε μια εξαιρετικά κρίσιμη συγκυρία. Το να διαχειρίζεσαι την οικονομία που επηρεάζει τις ζωές όλων των συμπολιτών σου είναι μια πάρα πολύ μεγάλη ευθύνη.
  • Λυπούμαι που ο κύριος Αποστολάκης έκανε πίσω κατ΄ αυτό τον τρόπο. Όταν άκουσα την ανακοίνωση ήμουν πολύ ευτυχής υπό την έννοια ότι μπορούσαμε να έχουμε σε έναν κρίσιμο ρόλο ένα πρόσωπο που και τα δύο κόμματα θα συμφωνούσαμε ότι εμπιστευόμαστε τις ικανότητές του εφόσον τελικά αυτό που μας νοιάζει είναι οι ζωές και οι περιουσίες των πολιτών μας. Εάν όμως δεν μας νοιάζουν αυτά αλλά μας νοιάζει η επόμενη δημοσκόπηση τότε αλλάζει το πράγμα.
  • Δεν επιτρέπεται ένας άνθρωπος να έχει δεχθεί μια τέτοια θέση και επειδή ένα κόμμα έβγαλε ένα δελτίο τύπου να το βάζει στα πόδια .Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία ως προς αυτό. Ο κύριος Αποστολάκης κρίθηκε και δεν την άντεξε την πίεση. Πίστευα ότι θα είναι ένας πολύ καλός Υπουργός Πολιτικής Προστασίας, τελικά μάλλον δεν θα μπορούσε να κάνει αυτή τη δουλειά.
  • Ο κύριος Μητσοτάκης έκανε κατά τη γνώμη μου μία εξαιρετική κίνηση και προς την άλλη πλευρά του πολιτικού φάσματος που θα έπρεπε η άλλη πλευρά να την πανηγυρίσει, να την καρπωθεί και όχι να την υβρίσει με τρόπο διχαστικό. Δυστυχώς, αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.

 

Ολόκληρη η συνέντευξη στο ακόλουθο link:

https://www.youtube.com/watch?v=yYlDQE_yloE