Τελευταία Νέα
Ιούν 17

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης στην τελετή θεμελίωσης του “ΚILADA”, στην Αργολίδα, την Παρασκευή 19 Ιουνίου

 

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, o Υφυπουργός, κ. Νίκος Παπαθανάσης και ο Γενικός Γραμματέας Ιδιωτικών Επενδύσεων και ΣΔΙΤ, κ. Νίκος Μαντζούφας θα παραστούν την Παρασκευή 19 Ιουνίου, στις 12:30 το μεσημέρι, στην τελετή θεμελίωσης του ξενοδοχειακού συγκροτήματος “KILADA” στην Ερμιονίδα Αργολίδας, που αποτελεί την πρώτη τουριστική επένδυση η οποία εντάχθηκε στο Νόμο περί  Ειδικών Σχεδίων Χωρικής Ανάπτυξης Στρατηγικών Επενδύσεων (ΕΣΧΑΣΕ) και έλαβε οικοδομική άδεια.

 

Το έργο καταλαμβάνει συνολική έκταση 2.026 στρεμμάτων και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ξενοδοχειακό συγκρότημα 5 αστέρων, πολυτελείς παραθεριστικές κατοικίες, γήπεδο golf 768 στρεμμάτων 18 οπών, αθλητικές εγκαταστάσεις και εμπορικά καταστήματα.

 

Η επένδυση από τη “Dolphin Capital” υπερβαίνει τα 400 εκατομμύρια ευρώ και αναμένεται ότι θα δημιουργήσει 800 θέσεις εργασίας κατά την περίοδο κατασκευής και 600 νέες θέσεις εργασίας κατά τη λειτουργία.