Τελευταία Νέα
Ιούν 19

Ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης επισκέφθηκε το Costa Navarino και ενημερώθηκε για τις νέες επενδύσεις

 

Ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης επισκέφθηκε σήμερα το Costa Navarino και ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο της ΤΕΜΕΣ ΑE, κ. Αχιλλέα B. Κωνσταντακόπουλο και στελέχη της εταιρείας για την πορεία υλοποίησης των νέων επενδύσεών της εντός του Δήμου Πύλου- Νέστορος.

Παρόντες μεταξύ άλλων ήταν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Παναγιώτης Νίκας, οι Βουλευτές Μεσσηνίας, κ. κ. Γιάννης Λαμπρόπουλος, Μίλτος Χρυσομάλλης και Περικλής Μαντάς και ο Δήμαρχος Πύλου – Νέστορος, κ. Παναγιώτης Καρβέλας.

 

Μετά την παρουσίαση, ο Υπουργός, κ. Α. Γεωργιάδης δήλωσε:

«Είναι μία νέα μεγάλη επένδυση εδώ στην Μεσσηνία, στην Πύλο, στο Costa Navarino. Έρχομαι για μια ακόμη φορά και παρακολουθώ να συντελείται ένα θαύμα. Οι εργασίες προχώρησαν με πρωτοφανή ταχύτητα για τα ελληνικά  δεδομένα. Ένας πολυσύνθετος τουριστικός προορισμός δημιουργείται και συμπληρώνει τον ήδη υπάρχοντα σπουδαίο τουριστικό προορισμό του Costa Navarino. Η ομορφιά και η φιλοξενία της Μεσσηνίας έχει ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα χάρη σε αυτούς τους ανθρώπους που έχουν όραμα, σχέδιο και μεράκι.

Σήμερα, αισθάνομαι μεγάλη περηφάνια ως Έλληνας και ως Υπουργός που επισκέφτηκα αυτόν τον τόπο, που σε λίγους μήνες θα είναι  έτοιμος και θα δώσει ζωή και χαρά σε όλη την Ελλάδα».

 

Επισυνάπτεται φωτογραφικό υλικό