Τελευταία Νέα
Σεπ 30

Ομιλίες και συναντήσεις Χρίστου Δήμα με επιχειρηματικούς και τεχνολογικούς φορείς στη Θεσσαλονίκη, στα πλαίσια της Beyond

Την πεποίθηση του πως οι νέες και οι νέοι της Ελλάδας πιστεύουν ολοένα και περισσότερο πως μπορούν να εκπληρώσουν τα επαγγελματικά τους όνειρα και να είναι ανταγωνιστικοί διεθνώς από την Ελλάδα εξέφρασε από την Θεσσαλονίκη ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Βουλευτής Κορινθίας Χρίστος Δήμας.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Δήμας ήταν κεντρικός ομιλητής στο δείπνο που οργάνωσε ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος και ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Βορείου Ελλάδος στο πλαίσιο του Technology Forum. Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης μιλώντας στα αγγλικά απευθύνθηκε σε ξένους επενδυτές, θεσμικούς φορείς αλλά και σε ένα μεγάλο μέρος της κοινότητας των εξαγωγέων και των εταιριών πληροφορικής της Βορείου Ελλάδος.

Λίγο νωρίτερα ο κ. Δήμας μίλησε στα εγκαίνια της  διεθνούς εκθέσεως τεχνολογίας Beyond Expo, η οποία άνοιξε χθες τις πύλες της.

Κεντρικό μήνυμα της έκθεσης είναι το «Get FutureReady», και συμμετέχουν επιχειρήσεις που καινοτομούν από την Ελλάδα και το εξωτερικό, νεοφυείς επιχειρήσεις, Ερευνητικά Κέντρα, Πανεπιστήμια, καθώς και οι Περιφέρειες και φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Χρίστος Δήμας δήλωσε τα εξής:

«Ο στόχος που έχουμε θέσει είναι να παρέχουμε στους ταλαντούχους νέους επιστήμονες και επιχειρηματίες τα απαραίτητα εργαλεία και εξειδικευμένα κίνητρα, ώστε να είναι περισσότερο ανταγωνιστικοί σε διεθνές επίπεδο από την Ελλάδα και να μπορέσουν να πραγματοποιήσουν τα επαγγελματικά τουςόνειρά εδώ