Τελευταία Νέα
Σεπ 06

Ημερίδα με θέμα «Αγροδιατροφή (Παραγωγή και Μεταποίηση)»

Το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, υπό την επίβλεψη της Γενικής Γραμματείας Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων και τον Γενικό Γραμματέα κ. Λόη Λαμπριανίδη, καθώς και της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας και τον Γενικό Γραμματέα κ. Στρατή Ζαφείρη, διοργανώνει τη Δευτέρα, 18 Σεπτέμβρη 2017 και ώρα 12.00, ημερίδα με θεματικό αντικείμενο «Αγροδιατροφή (Παραγωγή και Μεταποίηση)» στην αίθουσα 305 του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης (Νίκης 5-7). Η ημερίδα συνδιοργανώνεται με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Στα πλαίσια διαβουλεύσεων για την περαιτέρω επεξεργασία και εξειδίκευση των θέσεων που άπτονται της Εθνικής Αναπτυξιακής Στρατηγικής (ΕΑΣ 2021), το Υπουργείο προτίθεται να διοργανώσει εντός του Σεπτεμβρίου θεματικές ημερίδες για σημαντικούς τομείς και κλάδους της ελληνικής οικονομίας. Προς αυτή τη κατεύθυνση, οι ενδιαφερόμενοι σχετικοί φορείς καλούνται να συμμετάσχουν καταθέτοντας προτάσεις και προβληματισμούς.

Σε προσεχείς ανακοινώσεις θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες και ο τόπος των επιμέρους ημερίδων, οι οποίες θα αφορούν στα παρακάτω θέματα:

  • Βιομηχανία Ι (πλαστικά, χημικά, φαρμακοβιομηχανία)
  • Βιομηχανία ΙΙ (λοιπές βιομηχανίες)
  • Ενέργεια & Εξορύξεις
  • Τουρισμός & Πολιτισμός
  • Λοιπές υπηρεσίες: ΤΠΕ, Logistics κ.λπ.

Οι ενδιαφερόμενοι για συμμετοχή στις επιμέρους ημερίδες πρέπει να καταθέσουν δηλώσεις συμμετοχής το συντομότερο δυνατό και κατά προτίμηση μέχρι την Δευτέρα 11-9-2017, στην παρακάτω διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: ggse@mnec.gr.

Στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση, καθώς και στα τηλέφωνα 2103332544 και 2103332546, μπορείτε να απευθύνεστε για περαιτέρω πληροφορίες, παρατηρήσεις και λοιπές διευκρινίσεις.

Από το Γραφείο Τύπου