Τελευταία Νέα
Δεκ 17

Επίσκεψη του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη στην Κεντρική Λαχαναγορά στον Ρέντη

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης επισκέφθηκε σήμερα, Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, την Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών, στον Ρέντη, για να επιβραβεύσει την πρωτοβουλία ορισμένων εμπόρων να δημιουργήσουν το δικό τους «Καλάθι του Νοικοκυριού» αλλά και για να παραλάβει περισσότερους από 40 τόνους τροφίμων προκειμένου να διανεμηθούν ενόψει των εορτών σε ενορίες, κοινωνικά παντοπωλεία  και φορείς που στηρίζουν οικονομικά ασθενέστερους συμπολίτες μας.

 

Κατά την επίσκεψή του στην αγορά του Ρέντη, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε:

«Ήρθαμε σήμερα εδώ στην Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών στον Ρέντη γιατί με πρωτοβουλία των ανθρώπων της Κεντρικής Λαχαναγοράς συγκεντρώθηκαν 40 τόνοι φρέσκα τρόφιμα. Ήδη τώρα που μιλάμε φορτώνονται σε φορτηγά για να μοιραστούν σε μητροπόλεις της νότιας Αθήνας, του Πειραιά και της βόρειας Αθήνας, σε κοινωνικά παντοπωλεία και γενικά σε χώρους όπου άνθρωποι που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να γεμίσουν το γιορτινό τους τραπέζι θα βρουν μία μικρή ανακούφιση μέσα σε αυτές τις εορτές.

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον κ. Καββαδία, τον κ. Αποστολάκο, τα μέλη της Κεντρικής Λαχαναγοράς και τους εργαζόμενους, διότι όλοι τους συνέβαλαν να μαζευτεί αυτή η πολύ μεγάλη ποσότητα τροφίμων και να δώσουμε λίγη χαρά στους συμπολίτες μας εν μέσω εορτών. Να ευχαριστήσω επίσης τους βουλευτές της ΝΔ, κ. Γιάννη Τραγάκη και κ. Δημήτρη Μαρκόπουλο που ήταν μαζί μου σε αυτή την προσπάθεια για να κάνουμε κάτι τόσο σημαντικό τις άγιες αυτές μέρες».

 

Επισυνάπτεται φωτογραφικό υλικό