Τελευταία Νέα
Δεκ 23

Επίσκεψη του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη σε λαϊκή αγορά και καταστήματα παιχνιδιών

 

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης επισκέφθηκε σήμερα, Παρασκευή 23Δεκεμβρίου 2022, μια λαϊκή αγορά στην Αγία Παρασκευή και αφού συνομίλησε με εμπόρους και καταναλωτές, έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

«Όπως γνωρίζετε, έχω ξεκινήσει τις επισκέψεις στις λαϊκές αγορές. Σήμερα είμαστε στην Αγία Παρασκευή, μαζί με τον Πρόεδρο της ΠΟΣΠΛΑ κ. Δημήτρη Μουλιάτο και θα συνεχίσουμε και την άλλη εβδομάδα. Σκοπός είναι να δείξουμε ότι μπορούν οι καταναλωτές πηγαίνοντας στις λαϊκές αγορές να βρουν πολύ καλές τιμές. Αν οι καταναλωτές εντάξουν και τις λαϊκές αγορές στις αγορές τους θα βρουν πολύ καλά προϊόντα, φρέσκα και σε καλές τιμές. Αυτές τις εποχές του υψηλού πληθωρισμού, δεν φτάνει μόνο το καλάθι που έχουμε φτιάξει για τα σούπερ μάρκετ αλλά χρειάζεται να ενισχύσουμε και τις λαϊκές αγορές. Είμαστε εδώ για να δείξουμε ότι οι λαϊκές αγορές εξακολουθούν να είναι ένα μεγάλο εργαλείο επικοινωνίας του κράτους και της κοινωνίας για τον έλεγχο των τιμών προς όφελος του καταναλωτή».

Δημήτρης Μουλιάτος: «Για άλλη μια φορά ο Υπουργός αποδεικνύει ότι αγαπάει τις λαϊκές αγορές και ενδιαφέρεται για τον καταναλωτή. Είναι πρωτόγνωρο για τις λαϊκές αγορές ο  αρμόδιος Υπουργός να επισκέπτεται συχνά τον χώρο μας και αυτό είναι τιμή και για τον κλάδο αλλά και υπέρ του καταναλωτή».

Στη συνέχεια, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων επισκέφθηκε τέσσερα καταστήματα με παιχνίδια, στο πλαίσιο της κυβερνητικής πρωτοβουλίας για το «Καλάθι του Αη-Βασίλη». Κατά την επίσκεψή του, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε(on camera):

«Καλά Χριστούγεννα. Αισθάνομαι πολύ μεγάλη χαρά που βλέπω στην είσοδο των καταστημάτων το καλάθι του ΑηΒασίλη. Το καλύτερο που  άκουσα από τις κοπέλες εδώ είναι ότι το καλάθι έχει πολύ μεγάλη ζήτηση και πολύς κόσμος το ζητάει. Θέλω να ευχαριστήσω τα καταστήματα που αποφάσισαν και μπήκαν στο καλάθι και συμμετέχουν στην κυβερνητική μας πρωτοβουλία, σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Με αυτό τον τρόπο δώσαμε μια ευκαιρία στους μικρούς αλλά και μεγαλύτερους φίλους μας να έχουν μια επιπλέον επιλογή στα παιχνίδια που όλοι τα χρειαζόμαστε αυτή την εποχή».

Επισυνάπτεται φωτογραφικό υλικό