Τελευταία Νέα
Αυγ 29

Επίσκεψη της Υφυπουργού Ανάπτυξης, Άννας Μάνη – Παπαδημητρίου στο Ελληνικό Ινστιτούτο Μετρολογίας

Η Υφυπουργός Ανάπτυξης, κα Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου επισκέφθηκε το Ελληνικό Ινστιτούτο Μετρολογίας (ΕΙΜ), την κορυφή των μετρήσεων και διακριβώσεων της Ελλάδας, στη Βιομηχανική Περιοχή της Θεσσαλονίκης.

 

Την υποδέχθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΕΣΥΠ (Εθνικό Σύστημα Υποδομών Ποιότητας), κ. Λευτέρης Κρητικός, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Αδριανός Παυλόπουλος και ο Διευθυντής του ΕΙΜ, κ. Χρήστος Μπαντής.

 

Η Υφυπουργός ενημερώθηκε για το σημαντικό έργο του ΕΙΜ σχετικά με τη διασφάλιση της ακρίβειας και της αξιοπιστίας των μετρήσεων στην Ελλάδα και συνομίλησε με την διοίκηση και το προσωπικό του για λειτουργικά ζητήματα του Οργανισμού.

 

Στη συνέχεια ξεναγήθηκε στα 15 κεντρικά εθνικά εργαστήρια του Οργανισμού και ενημερώθηκε από τους υπευθύνους για τις διακριβώσεις που πραγματοποιούνται, αλλά και το σημαντικό έργο που συντελεί στην εγχώρια βιομηχανία ο εθνικός φορέας στη μετρολογία.

 

Επιπρόσθετα, συνομίλησε με τους εργαζομένους για τις υπηρεσίες που παρέχει το ΕΙΜ στην αγορά, με γνώμονα τη διασφάλιση της αξιοπιστίας των μετρήσεων και την προστασία των καταναλωτών καθώς και για τις δυνατότητες ενίσχυσής τους μέσα από προγράμματα του Υπουργείου Ανάπτυξης.