Τελευταία Νέα
Δεκ 29

Δηλώσεις του Υπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη και του Υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη κατά την επίσκεψή τους στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης για τη διανομή παιχνιδιών κατόπιν δωρεάς της αλυσίδας “Μουστάκας”

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης και ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης επισκέφθηκαν σήμερα, Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου, το Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης,  αντήλλαξαν ευχές  με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και μοίρασαν παιχνίδια στα παιδιά που νοσηλεύονται κατόπιν δωρεάς της αλυσίδας παιχνιδιών «Μουστάκας».

 

Αμέσως μετά την επίσκεψη, οι κύριοι Γεωργιάδης και Πλεύρης έκαναν τις εξής δηλώσεις (on camera):

 

Άδωνις Γεωργιάδης: «Ήρθαμε με τον Θάνο, τον Υπουργό Υγείας, στο Παίδων Πεντέλης, μοιράσαμε παιχνίδια στα παιδιά που νοσηλεύονται και είδαμε το χαμόγελο στο πρόσωπό τους. Ευχαριστούμε πολύ και τους γονείς τους που μας υποδέχθηκαν θερμά και όλο το προσωπικό του νοσοκομείου, το οποίο υπό αντίξοες συνθήκες είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Ήρθαμε εδώ με τον δικό μας Άγιο Βασίλη για να δώσουμε μία νότα χαράς μέσα στις εορτές και να ευχηθούμε το 2023 να είναι μία καλύτερη χρονιά. Να είστε όλοι καλά, με υγεία».

 

Θάνος Πλεύρης: «Με πρωτοβουλία του Υπουργού Ανάπτυξης, του φίλου μου Άδωνι, βρισκόμαστε σήμερα εδώ στο Παίδων Πεντέλης προκειμένου να μοιράσουμε δώρα στα παιδιά. Είναι πολύ σημαντικό αυτές τις δύσκολες μέρες για αυτά τα παιδιά που νοσηλεύονται, να είμαστε δίπλα τους, να τους δώσουμε χαρά και να τους ευχηθούμε καλή χρονιά».

 

Στη συνέχεια, ο Υπουργός Ανάπτυξης επισκέφθηκε τον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, στα Άνω Βριλήσσια, και το Κέντρο Στήριξης Οικογένειας (ΚΕΣΟ) της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, στα Κάτω Πατήσια όπου διένειμε παιχνίδια στα παιδιά οικονομικά ευάλωτων οικογενειών.

 

Επισυνάπτεται φωτογραφικό υλικό