Τελευταία Νέα
Απρ 19

Συμμετοχή του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και Υπουργού Οικονομίας & Ανάπτυξης στην εκδήλωση «ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ: Επιτυχίες, Αστοχίες, Προκλήσεις»

 Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Γιάννης Δραγασάκης θα πραγματοποιήσει ομιλία αύριο, Παρασκευή 19 Απριλίου, στην εκδήλωση που συνδιοργανώνουν η Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Τομεακών Ε.Π. του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου και η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Μεταρρύθμιση του Δημόσιου Τομέα» με θέμα: «ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ: Επιτυχίες, Αστοχίες, Προκλήσεις» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα Νίκος Σκαλκώτας), από τις 11.00 έως τις 15.30.
Το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Μεταρρύθμιση Δημόσιου Τομέα» (ΕΠ ΜΔΤ) αποτελεί ένα από τα Τομεακά Προγράμματα του ΕΣΠΑ 2014-2020, συνολικού προϋπολογισμού 596,3 εκ. ευρώ και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο  (ΕΚΤ) και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ). Επιδιώκει να καταστήσει τη δημόσια διοίκηση συνεκτική, καλά συντονισμένη, ευέλικτη, εξωστρεφή και αποτελεσματική. Απώτερος στόχος η αποκατάσταση της σχέσης εμπιστοσύνης του κράτους με τους πολίτες και τις επιχειρήσεις, ώστε η ελληνική δημόσια διοίκηση να αποτελέσει έναν από τους βασικούς πυλώνες για την ανάκαμψη της χώρας.
Επισυνάπτονται η πρόσκληση και το πρόγραμμα της εκδήλωσης.

Ατζέντα, Πρόγραμμα εκδήλωσης, Πρόσκληση.

Από το Γραφείο Τύπου