Τελευταία Νέα
Δεκ 24

Σημεία συνέντευξης του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη στο OPEN TV

O Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξή του σήμερα, Τρίτη 24 Δεκεμβρίου, στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος 7» και τους δημοσιογράφους, κ. Άκη Παυλόπουλο και κ. Ντόρα Κουτροκόη, στο OPEN TV, σχολίασε την επικαιρότητα λέγοντας:

 

Για τις επενδύσεις:

«Από την περασμένη Δευτέρα μέχρι χθες έχουμε εγκρίνει συνολικές επενδύσεις άνω των 2.4 δισεκατομμυρίων ευρώ. Είναι ρεκόρ σε μια εβδομάδα. Πρόκειται για επενδύσεις που έχουν φτάσει στο τελικό στάδιο και θα ξεκινήσουν εντός του 2020».

 

Για το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις:

«Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έρχεται να απαντήσει σε ένα αίτημα της κοινωνίας. Καθημερινά 100-200 άτομα κλείνουν το κέντρο της Αθήνας και ταλαιπωρούν εκατοντάδες χιλιάδες άλλους συνανθρώπους τους. Η ανάγκη του ενός να διαδηλώσει πρέπει να γίνεται με τέτοιο τρόπο που να σέβεται την ανάγκη του άλλου να εργαστεί. Με το σχέδιο νόμου θα τεθούν όροι και προϋποθέσεις στις διαδηλώσεις».

 

Για τις αστυνομικές επιχειρήσεις:

«Αυτά που κάνει τώρα η αστυνομία τα είχαμε ήδη εξαγγείλει προεκλογικά. Ζητήσαμε από τον ελληνικό λαό καθαρή εντολή να τα εφαρμόσουμε και μας την έδωσε. Αν ο κ. Χρυσοχοϊδης δεν έκανε αυτά που κάνει, θα είχε προδώσει τους ψηφοφόρους μας».

 

«Όσο και να φωνάζει ο ΣΥΡΙΖΑ και η Αριστερά, η ελληνική κοινωνία δεν αντέχει άλλο αυτό που γίνεται. Δεν μπορεί οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ να ενοχλούνται από τα χημικά στο Μαρούσι αλλά να μην ενοχλούνται από τα χημικά στο Πισοδέρι. Δεν  μπορεί να τους πειράζει η αστυνομική βία στην κατάληψη στο Κουκάκι, αλλά να μην τους πειράζει η αστυνομική βία στη ΔΕΘ επειδή διαμαρτύρονταν για τις Πρέσπες».

 

«Ενώ έλεγαν προεκλογικά ότι θα καταργήσουν τα ΜΑΤ, κυβέρνησαν 4.5 χρόνια με τα ΜΑΤ. Τώρα που είναι στην αντιπολίτευση τα ξαναθυμήθηκαν γιατί θέλουν να υπερασπιστούν τον ιδεολογικό τους χώρο, δηλαδή τους αντιεξουσιαστές».

 

«Εφαρμόζουμε το κυβερνητικό μας πρόγραμμα. Οι καταλήψεις στην Ελλάδα θα τελειώσουν γιατί είναι παράνομες. Όποιος πετάει μολότοφ θα συλλαμβάνεται και όποιος καταστρέφει δημόσια ή ιδιωτική περιουσία θα πληρώνει από την τσέπη του. Τελεία και παύλα».

 

Ολόκληρη η συνέντευξη στο ακόλουθο link

www.youtube.com/watch?v=cuhnOPB6gw0