Μελέτες Χρηματοδοτηθήσες από ΕΣΠΑ

sg-mindev-banner

new-espa-logo

progamma eidikou skopou aigaiou

equi fund

infogov

logo aepp

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφεροντος για το μητρώο συντονιστών εξωδικαστικού μηχανισμού

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για εγγραφή στο Μητρώο Συντονιστών του άρθρου 6 Ν. 4469/2017 «Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών Επιχειρήσεων και άλλες διατάξεις (ΦΕΚ 62 Α’)». Κλικ εδώ για το κείμενο της πρόσκλησης.

Μητρώο Συντονιστών Εξωδικαστικού Μηχανισμού

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για εγγραφή στο Μητρώο Συντονιστών του άρθρου 6 Ν. 4469/2017 «Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών Επιχειρήσεων και άλλες διατάξεις (ΦΕΚ 62 Α’). Κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες. Για υποβολή αίτησης κλικ εδώ.

Πρόσκληση - Προκήρυξη Στελέχωσης ΕΓΔΙΧ

Η Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους προκτίθεται να στελεχώσει την κεντρική και τις περιφερειακές της υπηρεσίες με προσωπικό σύμφωνα με τους όρους της προκήρυξης που θα δείτε εδώ.

Θέσεις εργασίας σε Αναπτυξιακή Τράπεζα (CEB), Παρίσι

Ανακοίνωση

Θέσεις εργασίας σε Αναπτυξιακή Τράπεζα (CEB), Παρίσι

Η Αναπτυξιακή Τράπεζα του Συμβουλίου της Ευρώπης (CEB), με έδρα το Παρίσι, ανακοινώνει την προκήρυξη δύο (2) νέων θέσεων εργασίας. Συγκεκριμένα, προκηρύσσεται μία (1) νέα θέση Νομικού Συμβούλου (Legal Counsel) και μία θέση (1) Διαχειριστή Χαρτοφυλακίου Διεθνών Αγορών ( International Money Markets Manager).

 

Οι ενδιαφερόμενοι πατήστε εδώ:http://ceb.profils.org/pages/general/accueil.aspx?LCID=1033

 

 

Προμήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος υποβολής προσφορών για την προμήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών για τις ανάγκες της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους. Κλικ εδώ για την πρόσκληση.banner-nen

banner2e1ombudsmangr

ombudsman

 diavgeia b bannersms
paratirititio-timwn