Τελευταία Νέα
Οκτ 13

Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων, της Εκκλησίας της Ελλάδος και της Δ.Ε.Π.Α.Ν

Μνημόνιο συνεργασίας υπογράφηκε σήμερα, Τρίτη 13 Οκτωβρίου,  μεταξύ του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, της Εκκλησίας της Ελλάδος και του Δικτύου Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη (Δ.Ε.Π.Α.Ν), με στόχο την ωρίμανση έργων της Εκκλησίας, έτσι ώστε να χρηματοδοτηθούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

 

Το μνημόνιο υπέγραψαν ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ. Ιερώνυμος, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο Πρόεδρος του Δικτύου Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη, κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, ενώ στην τελετή παρέστησαν εξέχοντα μέλη της Ιεράς Συνόδου.

 

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε:

«Στόχος του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων με την υπογραφή του παρόντος μνημονίου συνεργασίας είναι να βρούμε τον τρόπο να επιτύχουμε την ταχεία ωρίμανση διαφόρων σπουδαίων έργων για την Εκκλησία και τον λαό, έτσι ώστε να απορροφηθούν οι πόροι και να μείνουν τα έργα προς χρήσιν των πιστών. Ευχαριστώ των Μακαριότατο για την ευλογία, την υποστήριξη και τη συμμετοχή του σε όλη αυτή την προσπάθεια. Το κράτος θα κάνει αυτό που πρέπει».

 

Επισυνάπτεται φωτογραφικό υλικό