Τελευταία Νέα
Ιούλ 23

Υπογραφή Μνημονίου Κατανόησης μεταξύ Ελλάδας και Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στον τομέα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και της καινοτομίας

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης και ο Υπουργός Βιομηχανίας και Προηγμένης Τεχνολογίας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Δρ. Sultan Al Jaber υπέγραψαν σήμερα, Πέμπτη 23 Ιουλίου, Μνημόνιο Κατανόησης (MoU) μεταξύ των δύο χωρών για τη συνεργασία στον τομέα των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων και της καινοτομίας, στο πλαίσιο του 2ου Φόρουμ Διευρυμένης Στρατηγικής Συνεργασίας Ελλάδας- ΗΑΕ, που διοργανώνει διαδικτυακά η Γενική Γραμματεία Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών.

 

Μετά την υπογραφή, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε:

«Σε συνέχεια της πολύ καλής συνεργασίας που ξεκινήσαμε με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, τον Φεβρουάριο,  και του 1ου Forum, τον Μάρτιο, για τα κοινά επενδυτικά μας σχέδια, υπογράψαμε σήμερα Μνημόνιο Κατανόησης για την συνεργασία σε επίπεδο μικρομεσαίων επιχειρήσεων και παρουσιάζουμε μια σειρά επενδυτικών σχεδίων, στα οποία θα μπορούσε να συμμετάσχει το επενδυτικό fund του Abu Dhabi. Η συνεργασία μας εξελίσσεται με ταχεία βήματα σε στρατηγικού επιπέδου συνεργασία και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό».

 

Επισυνάπτεται φωτογραφικό υλικό