Τελευταία Νέα
Ιαν 24

Συνάντηση Υπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη και του Υφυπουργού, κ. Ν. Παπαθανάση με το σωματείο εργαζομένων του Ναυπηγείου Ελευσίνας

 

Ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης και ο Υφυπουργός,  κ. Νίκος Παπαθανάσης, παρουσία των Βουλευτών Δυτικής Αττικής, κ.κ. Αθ. Μπούρα, Ε. Λιάκου και Γ. Κώτσηρα, συναντήθηκαν σήμερα, Παρασκευή 24 Ιανουαρίου, με το σωματείο εργαζομένων του Ναυπηγείου Ελευσίνας.

Παρουσίασαν το χρονοδιάγραμμα του σχεδίου εξυγίανσης του Ναυπηγείου Ελευσίνας και τις συζητήσεις που έχουν γίνει μεταξύ του νυν ιδιοκτήτη, του κ. Ταβουλάρη, και του προτιμώμενου επενδυτή, της εταιρείας ONEX του κ. Ξενοκώστα.

 

Σε δήλωσή του μετά τη συνάντηση, ο κ. Γεωργιάδης επισήμανε:

«Εφ’ όσον όλα πάνε καλά και η συμφωνία μεταξύ των κυρίων Ταβουλάρη και Ξενοκώστα επιτευχθεί, θα προχωρήσουμε στην επόμενη φάση που είναι, κατά το μοντέλο εξυγίανσης των Ναυπηγείων Νεωρίου Σύρου, η ενδιάμεση λειτουργία και η μεταφορά του ναυπηγείου στην ONEX υπό τους όρους φυσικά της κατά προτεραιότητα πληρωμής των δεδουλευμένων των εργαζομένων και της διασφάλισης των θέσεων εργασίας».