Τελευταία Νέα
Σεπ 19

Συνάντηση Υπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, με τον Υφυπουργό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης της Γερμανίας

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, συναντήθηκε σήμερα, Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου, με τον Υφυπουργό στο Ομοσπονδιακό Υπουργείο Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης και εντεταλμένο της γερμανικής κυβέρνησης για την «Ελληνογερμανική Συνέλευση», κ. Norbert Barthle, παρουσία του Πρέσβη της Γερμανίας στην Ελλάδα, κ. Ernst Reichel, και των Βουλευτών του Ομοσπονδιακού Κοινοβουλίου κ. Rainer Spiering και Markus Tressel.

Μετά τη συνάντηση ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε:
«Είχα την πολύ μεγάλη χαρά να συνεργαστώ με τον Υφυπουργό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας και επικεφαλής της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης από την Γερμανική πλευρά. Μιλήσαμε για τις ελληνογερμανικές σχέσεις, την παρουσία της Γερμανίας στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης αλλά και για πολλά πράγματα που θα κάνουμε μαζί για να προωθήσουμε την ελληνογερμανική φιλία».

Από την πλευρά του ο κ. Barthle δήλωσε:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που είχα σήμερα την ευκαιρία να συναντηθώ με τον Έλληνα Υπουργό και να τον συγχαρώ για τους χειρισμούς του. Συζητήσαμε για τις δυνατότητες που διανοίγονται στην οικονομική συνεργασία Ελλάδας – Γερμανίας. Είμαι πεπεισμένος ότι τα νέα σήματα που εκπέμπει η Ελληνική Κυβέρνηση στην Ευρώπη και ειδικότερα στην Γερμανία θα αποδειχθούν καλή βάση για να προωθήσουμε τη συνεργασία μας με στόχο την οικονομική ανάπτυξη και περισσότερες θέσεις εργασίας στην Ελλάδα».
Επισυνάπτεται φωτογραφικό υλικό