Τελευταία Νέα
Φεβ 06

Συνάντηση του Υπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, με τον Επίτροπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης – αρμόδιο για θέματα Οικονομίας, κ. Paolo Gentiloni

 

Ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, συναντήθηκε σήμερα, Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου, με τον Επίτροπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης – αρμόδιο για θέματα Οικονομίας, κ. Paolo Gentiloni.

Στη συνάντηση έλαβαν μέρος οι Υφυπουργοί Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. κ. Χρίστος Δήμας και Γιάννης Τσακίρης και ο Γενικός Γραμματέας Ιδιωτικών Επενδύσεων και Συμπράξεων Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ), κ. Νίκος Μαντζούφας.

 

Μετά τη συνάντηση, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε:

«Η συνάντηση με τον Επίτροπο, κ. Paolo Gentiloni, ήταν ιδιαίτερα παραγωγική. Προχωρήσαμε σε επισκόπηση του υλοποιούμενου προγράμματος μεταρρυθμίσεων με γνώμονα πως μπορούμε να αξιοποιήσουμε με πιο αποτελεσματικό τρόπο την ευρωπαϊκή βοήθεια για επενδύσεις».

 

Από την πλευρά του, ο κ. Gentiloni σημείωσε:

«Η συνάντηση με τον Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, ήταν εποικοδομητική. Πιστεύω ότι η περίοδος αυτή για την Ελλάδα είναι περίοδος επανενεργοποίησης της οικονομίας. Για τη δημοσιονομική κατάσταση της Ελλάδας τα νέα είναι καλά και χρειάζεται να αξιοποιήσουμε αυτό το παράθυρο ευκαιρίας για την τόνωση της ελληνικής οικονομίας ιδίως με επενδύσεις. Αυτός είναι ο τομέας που η Ελλάδα και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα συνεργαστούν στενά τους επόμενους μήνες».

 

Επισυνάπτεται φωτογραφικό υλικό