Τελευταία Νέα
Απρ 29

Ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης υπέγραψε σήμερα τις άδειες εγκατάστασης για 7 έργα ΑΠΕ που εντάσσονται ως Στρατηγικές Επενδύσεις

Επιταχύνοντας τις διαδικασίες υλοποίησης επενδύσεων εν μέσω της κρίσης του κορονοϊού, ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης υπέγραψε σήμερα, Τετάρτη 29 Απριλίου, επτά άδειες εγκατάστασης για έργα Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) που εντάσσονται ως Στρατηγικές Επενδύσεις, αυξάνοντας το συνολικό αριθμό τους από τις αρχές του 2020 σε 10, συνολικής αξίας επενδύσεων 25 εκατομμυρίων ευρώ και συνολικής ισχύος 36 MW.

 

Με την κεντροποιημένη και ταχεία διαδικασία που ακολουθείται πλέον στις Στρατηγικές Επενδύσεις, στο πλαίσιο της κεντρικής πολιτικής επιλογής της Κυβέρνησης και του Υπουργείου να καταστεί η χώρα μας μία από τις πλέον φιλικές χώρες στις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα, οι οικοδομικές άδειες και οι άδειες εγκατάστασης εκδίδονται από τον Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων σε χρονικό διάστημα μικρότερο του μήνα από την ημέρα υποβολής των φακέλου από τους επενδύτες.