Τελευταία Νέα
Μαρ 03

Ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, παρουσιάζει την εφαρμογή e-katanalotis μεθαύριο, Πέμπτη, στις 9:00 στη λαχαναγορά του Ρέντη

Ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο Υφυπουργός, κ. Νίκος Παπαθανάσης και ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου & Προστασίας του Καταναλωτή, κ. Παναγιώτης Σταμπουλίδης, από κοινού με την διοίκηση του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών & Αλιείας (ΟΚΑΑ) θα παρουσιάσουν τη νέα ψηφιακή πλατφόρμα e-katanalotis μεθαύριο, Πέμπτη 5 Μαρτίου, στις 9:00 στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού στην κεντρική λαχαναγορά του Ρέντη.

Η νέα εφαρμογή αποτελεί ένα σύγχρονο, εύχρηστο, διαλειτουργικό  ψηφιακό μέσο, με το οποίο οι καταναλωτές και οι θεσμικοί φορείς της αγοράς θα μπορούν να παρατηρούν την διαχρονική εξέλιξη της μέσης τιμής των βασικών αγαθών όπως αυτή διαμορφώνεται στα super markets.

Επιπλέον, οι χρήστες θα μπορούν να διαμορφώνουν το καλάθι με τα αγαθά της προτίμησής τους προκειμένου να συγκρίνουν το τελικό κόστος ώστε να επιλέγουν το κατάστημα που τους συμφέρει στην περιοχή τους καθώς και να λαμβάνουν ενημερώσεις για συμφέρουσες αγορές.

Επιπρόσθετα, οι καταναλωτές θα έχουν την δυνατότητα αφενός να ενημερώνονται για τα δικαιώματά τους και αφετέρου να επικοινωνούν με το 1520 και την Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή.